Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Πρόταση ΑΕΛ για Κλέιτον

cleiton.jpgΗ Λάρισα εξακολουθεί να «παλεύει» την περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον θέλοντας να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για ενδεχόμενη επιστροφή του Βραζιλιάνου στον «κάμπο».

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η ΑΕΛ κατέθεσε προχθές το βράδυ επίσημη πρόταση για τον «δανεισμό» του Κλέιτον με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2010. Η πρόταση προς το παρόν βρίσκεται στο... συρτάρι των «πρασίνων», αφού ο παίκτης θέλει να πρώτα να δει αν θα μπορέσει να φύγει για το εξωτερικό και μετά θα πάρει την τελική του απόφαση. Από την Ελλάδα η έτερη ομάδα που τον έχει ζητήσει είναι ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη, τον οποίο έχει σε τρομερή εκτίμηση ο παίκτης, ωστόσο στην ΑΕΛ θεωρούν ότι αν τεθεί θέμα παραμονής του στην Ελλάδα, θα έχουν τον πρώτο λόγο, αφενός διότι έχει τις καλύτερες των αναμνήσεων από τη Λάρισα, κι αφ' ετέρου διότι και η γυναίκα του είναι από τη Λάρισα και θα ήθελε να γυρίσουν στην παλιά τους πόλη.

Εξελίξεις πάντως αναμένονται στα τέλη του μήνα, οπότε και θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρει ο Κλέιτον κάτι καλό στο εξωτερικό ή θα εγκαταλείψει την ιδέα της «μετανάστευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: