Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Αναστασάκος: «Ο κόσμος μας γεμίζει ευθύνες»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ηλίας Αναστασάκος ήταν ο παίκτης που επιλέχθηκε να μιλήσει σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία. Ο έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε αρχικά: «Σίγουρα είμαι πιο έτοιμος, γνωρίζω προπονητή και φιλοσοφία του, γνωρίζω την ομάδα καλύτερα. Στόχος μας να ήμαστε έτοιμοι όταν πρέπει και να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του EuropaLeague. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής και να προετοιμαστούμε για το και το πρωτάθλημα. Κάθε προετοιμασία έχει δυσκολίες, έτσι και η φετινή έχει δυσκολίες, αν και είναι πιο μικρή χρονικά σε σχέση με πέρυσι.
Πιστεύω ότι φιλοσοφία είναι η ίδια, πηγαίνουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Φέτος έχουμε και το EuropaLeague, στόχος κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Έγιναν καλές προσθήκες και θα βοηθήσουν, είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θα προσαρμοστούν γρήγορα. Φέτος έχουμε περισσότερες επιλογές στο ρόστερ.
Σε ατομικό επίπεδο προσπαθώ να δουλεύω κάθε μέρα και να δίνω ότι καλύτερο μπορώ. Όταν με χρειάζεται η ομάδα να είμαι εκεί και να βοηθάω περισσότερο. Γνωρίζω καλύτερα την φιλοσοφία του προπονητή, προσπάθησα πέρυσι στην αρχή και σίγουρα βελτιώθηκα».
Για την στήριξη του κόσμου είπε: «Μας γεμίζει ευθύνες, ακόμα περισσότερες. Με την δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας» ενώ για τον εαυτό του και το συμβόλαιο του είπε: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ για ακόμα έναν χρόνο και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Να κάνουμε μία χρονιά όπως η περσινή και να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο EuropaLeague».

Δεν υπάρχουν σχόλια: