Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ο Απόλλων Καλαμαριάς σε νέα περιπέτεια!


Το σήμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς Την αφαίρεση δύο βαθμών από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αποφάσισε το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ καθώς οι Θεσσαλονικείς οφείλουν χρήματα στον Βάντσε Σίκοφ. Στην ουσία η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι η ιστορική ομάδα θα υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική, εντούτοις στη μακεδονική ΠΑΕ δεν ανησυχούν.

Το ποσό των 18.000 ευρώ που οφείλεται στον Σίκοφ εμφανίστηκε ως ληξιπρόθεσμη οφειλή στη συνεδρίαση του δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε την επιβολή της συγκεκριμένης ποινής. Ωστόσο, στον Απόλλωνα... πατάνε στο γεγονός ότι υπάρχει προσωρινή διαταγή πολιτικού δικαστηρίου, που προβλέπει ότι ο Απόλλων δεν μπορεί να καταβάλει τα οφειλόμενα αν πρώτα δεν τακτοποιηθεί η δικαστική εκκρεμότητα ανάμεσα στον παίκτη και τον Λάκη Σημαιοφορίδη.

Οι νομικοί του Απόλλωνα θα αρχίσουν από την Πέμπτη ενέργειες για την ακύρωση της ποινής, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Σε απάντηση όλων αυτών που υποσκάπτουν με τεχνάσματα τη βαθμολογική σωτηρία της ομάδας μας, την οποία κάποιοι δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε μέσα στο γήπεδο ούτε έξω από αυτό, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η βαθμολογία παραμένει ως έχει επικυρωμένη. Ο Απόλλων Καλαμαριάς ανήκει στη Β' Εθνική, όπου και θα παραμείνει. Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς προβαίνει σε όλες τις νομικές ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της και την αποκατάσταση της τάξης των πραγμάτων, όπου αυτή προσβάλλεται. Να σταματήσουν κάποιοι να ονειροβατούν και να σέβονται περισσότερο το φίλαθλο κόσμο τους και όχι να τους κοροϊδεύουν, λέγοντάς τους τη μισή αλήθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: