Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Kονέ: "Φέτος ο Ηρακλής είναι πιο έτοιμη ομάδα"


Ο Κονέ από την αναχώρηση του Ηρακλή για την προετοιμασία Στην Αυστρία, όπου προετοιμάζεται η ομάδα του Ηρακλή, ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε ότι φέτος η ομάδα είναι πιο έτοιμη, έχει ποιότητα και μπορεί να πετύχει κάτι καλό στο επόμενο πρωτάθλημα, ανέφερε επίσης ότι ο κ. Προτάσοφ προσπαθεί να περάσει μια πιο επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα ενώ οι παίκτες έχουν πεισμώσει μετά την άτυχη περσινή χρονιά και θέλουν να δικαιώσουν τις προσδοκίες του κόσμου

Ο επιθετικός του Ηρακλή ανέφερε αρχικά :
"Έχουμε ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα με προπονήσεις στην Μίκρα, συνεχίζουμε τώρα εδώ και έχουμε κάνει ήδη 2 προπονήσεις ενώ το απόγευμα δίνουμε και το 1ο φιλικό της σεζόν. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε πολύ και σκληρά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που υπάρχουν φέτος από την ομάδα"

Συνεχίζοντας, ο Παναγιώτης Κονέ τόνισε επίσης :
"Πιστεύω ότι φέτος ο Ηρακλής είναι πιο έτοιμη ομάδα, αυτό που θέλουμε στην διάρκεια της προετοιμασίας είναι να δέσουμε καλά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε τόσο τον κόσμο όσο και τους εαυτούς μας. Πέρυσι απογοητευτήκαμε αρκετά, δεν κερδίσαμε τα ντέρμπι και είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα στο Καυταντζόγλειο, φέτος θέλουμε να αλλάξει αυτό. Όλοι οι παίκτες από ότι έχω καταλάβω, θέλουν πάρα πολύ να πάρουμε τις νίκες στα ντέρμπι, να πάρουμε όλες τις νίκες στην έδρα μας και η ομάδα να πάει πολύ καλύτερα στο πρωτάθλημα"

Για την δουλειά που γίνεται με τον κ. Προτάσοφ είπε :
"Ο κ. Προτάσοφ έχει μια πιο επιθετική φιλοσοφία και προσπαθεί να μας την περάσει. Όπως έχω διαπιστώσει φέτος η ομάδα θα κάνει περισσότερες φάσεις και αν μπορέσουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί (γιατί πέρυσι είχαμε πρόβλημα στο γκολ) θα είμαστε σε θέση να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο"

Για τις φήμες που ήθελαν τον ίδιο να μεταγράφεται σε άλλη ομάδα, ο Παναγιώτης Κονέ ανέφερε :
"Υπήρξε και υπάρχει ενδιαφέρον αλλά όχι κάτι επίσημο ακόμη. Προσωπικά πάντως σκέφτομαι το μέλλον μου στον Ηρακλή και θέλω να τα δώσω όλα για την ομάδα. Νοιώθω φέτος πιο έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα, έχω πεισμώσει και εγώ και τα άλλα παιδιά από αρκετά που έγιναν πέρυσι και θέλουμε μια πολύ καλύτερη χρονιά με τον Ηρακλή. Ήμασταν πάντως και αρκετά άτυχοι πέρυσι, χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε και δεν αξίζαμε να χάσουμε, φέτος θέλουμε όλοι να ξεκινήσουμε δυνατά και δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ποιος είναι ο Ηρακλής"

Για το νέο πρωτάθλημα, τόνισε επίσης :
"Είναι σημαντικό να γίνει καλή αρχή, αρκετοί λένε ότι η κλήρωσε είναι δύσκολη για τη ομάδα αλλά εγώ λέω ότι θα παίξουμε με όλους μέσα-έξω. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να μπαίνουμε στους αγώνες με στόχο την νίκη. Πιστεύω ότι φέτος ο Ηρακλής έχει μεγάλη ποιότητα, αν είμαστε όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι και δώσουμε τα πάντα για την ομάδα, έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε κάτι καλό στο επόμενο πρωτάθλημα"

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Κονέ ανέφερε τα εξής :
"Μετά την εντυπωσιακή 1η συγκέντρωση της ομάδας νομίζω ότι όλοι έχουν πάρει το μήνυμα. Ο κόσμος της ομάδας έχει απαιτήσεις, αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι ώστε να πάμε καλύτερα και να δικαιώσουμε τον κόσμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: