Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ικανοποιημένος ο Μαζίνιο

Ο Μαζίνιο από την αναχώρηση του Αρη "Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Στο Καρπενήσι υπήρξε μεγάλη ένταση στην προπόνηση, προσπαθώντας να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση της ομάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν. Πλέον στην Ιταλία έχουμε να κάνουμε δουλειά πάνω στην τακτική και στην τεχνική. Κάθε χρονιά ξεκινάμε με αισιοδοξία το πρωτάθλημα. Χρειάζεται όμως δουλειά και συγκέντρωση για να πετύχουμε τους στόχους μας". Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Ιομάρ Μαζίνιο στο αεροδρόμιο Μακεδονία, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός και η αποστολή του Αρη πέταξε για το Μόναχο και από εκεί ταξίδεψε για τη Βόρεια Ιταλία και το S.Vigilio di Marebbe, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου. Ερωτηθείς για το ρόστερ της ομάδας, απάντησε: "Σε γενικές γραμμές το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες. Απομένει νομίζω μια πινελιά στην αριστερή πλευρά, με την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά για να έχουν μία θέση στην βασική ενδεκάδα. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για έναν προπονητή να έχει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή".

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Σηφάκης ανέφερε: "Όλοι είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι. Τη φετινή χρονιά γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά".

Τέλος ο Κριστιάν Νασούτι, είπε: Ξεκινά πλέον το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας και πρέπει να εκμεταλλευθούμε κάθε στιγμή στην Ιταλία, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας, πρέπει να το μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζω ότι οι οπαδοί μας είναι αισιόδοξοι. Έχουμε πλούσιο ροστερ. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας", ενώ για τη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς, τόνισε: " Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον ’ρη. Παίζουμε απέναντι σε μία από της μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής, η οποία έχει πετύχει αρκετές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές την Μπόκα. Είναι σημαντικό το παιχνίδι και για μένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: