Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Επαιξε ο Παπαδόπουλος, νίκησε ο ΑΠΟΕΛ


Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζουν........ Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι ο ΑΠΟΕΛ μετά την εύκολη και άνετη νίκη του με 2-0 κόντρα στη Στρέιμουρ στα Νησιά Φερόες. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για 65 λεπτά, στη «λευκή» ισοπαλία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Πιούνικ στην Αρμενία.

Η κυπριακή ομάδα επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό της και μόλις στο 10ο ο Μιροσάβλιεβιτς άνοιξε το σκορ. Στο 62ο οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, αλλά στο 77ο ο Μάρτσιν Ζεβλάκοβ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΣΤΡΕΙΜΟΥΡ: Στέϊγκ, Ντάβιντσεν, Λ. Χάνσεν, Μπο, Ανχέλ (87ο Γιάκομπσεν), Σάμουελσεν, Ντζούρου (82ο Μπρ. Ολσεν), Μπ. Ολσεν, Α. Χάνσεν (82ο Π. Χάνσεν), Νίκλασεν, Φρίντχαϊμ.
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Χάτζι, Πουρσαϊτίδης, Κόντης, Μπρούσερ, Μοράις (80ό Γκριντσάροφ), Μιχαήλ (83ο Σατσιάς), Κοσόφσκι, Πίντο, Χαραλαμπίδης (65ο Ζεβλάκοφ), Μιροσάβλιεβιτς.


Επαιξε ο Παπαδόπουλος
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε την παρθενική του συμμετοχή με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ξεκινώντας μάλιστα στη βασική ενδεκάδα, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει κάποιο γκολ κόντρα στην Πιούνικ. Οι Κροάτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την ομάδα της Αρμενίας.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, με την πρωταθλήτρια Κροατίας να χρειάζεται απλά νίκη για να περάσει στον επόμενο γύρο. Ο Ελληνας άσος αγωνίστηκε για 65 λεπτά δίνοντας τη θέση του στον Μίροσλαβ Σλεπίτσκα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπάτε Μπορίσοφ, πέρασε εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα των Σκοπίων, νίκησε 2-0 και πλέον στη ρεβάνς απλά θα «σφραγίσει» την πρόκριση. Στη Λιθουανία, η Εκράνας προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, β΄ρεθηκε πίσω στο σκορ στο 92ο, αλλά στο 93ο έσωσε κάπως την παρτίδα ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Μπακού του Χατζιέφσκι.


Τα αποτελέσματα

  • Σκόπια-Μπάτε Μπορίσοφ 0-2
    (40ό Κρίβετς, 49ό Σκάβις)

  • Πιουνίκ Ερεβάν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-0

  • Στρέιμουρ-ΑΠΟΕΛ 0-2
    (10ο Μιροσάβλιεβιτς, 77ο Ζεβλάκοβ)

  • Εκράνας-Μπακού 2-2
    (53ο πέν. Μπίτσκα, 93ο Τράκις - 78ο Φελίπε Αλμέιντα, 92ο Ρόχα Μπατίστα)

  • Ριλ-Παρτιζάν


    Τετάρτη 15 Ιουλίου

    Ιντερ Τούρκου (Φινλανδία) - Σεριφ Τίρασπολ (Μολδαβία)

    Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) - Σάντα Τζουλία (Ανδόρα)

    KF Τίρανα (Αλβανία) - Στάμπαεκ (Νορβηγία)

    Ζρινσκι Μόσταρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) - Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)

    Βέντσπιλς (Λετονία) - Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)

    WIT Τιφλίδας (Γεωργία) - Μάριμπορ (Σλοβενία)

    Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) - Γκλεντόραν (Β. Ιρλανδία)

    Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία) - Κάλμαρ (Σουηδία)

    Κοπεγχάγη (Δανία) - Μόγκρεν (Μαυροβούνιο)

    Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) - Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία)

    Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία) - Μποέμιανς (Ιρλανδία)

    Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία) - Ακτόμπε (Καζακστ
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: