Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Τέλος ο Λέμπο για τον Αρη


Ο Λέμπο με τη φανέλα του Αρη Ο Αλεχάντρο Λέμπο αποτελεί παρελθόν για τον Αρη. Ο εκπρόσωπός του έφτασε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τη διοίκηση του προκειμένου να λύσουν τη συνεργασίας του και ο Λέμπο να αποχωρήσει από το ρόστερ του Αρη. Ο Ουρουγουανός αμυντικός αποδεσμεύεται και αποσύρεται από συμβόλαιο δύο ακόμη ετών με τους «κίτρινους».

Ο Λέμπο δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα εφόσον υπάρξει ικανοποιητική πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του εντός συνόρων.

Ο γκολκίπερ Μίχαλ Πέσκοβιτς αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αναχωρήσει έπειτα για την Ιταλία με την υπόλοιπη αποστολή του Αρη.
Ο Σλοβάκος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από την Πολόνια Μπίτομ, στην οποία αγωνίζονταν από τον Ιανουάριο του 2008 (έχοντας 39 συμμετοχές), όταν και πήρε μεταγραφή από την Ζλάτε Μόραφτσε, ομάδα της πατρίδας του.

Ακόμη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Περικλή Βελλίνη και του Χρήστου Μπάγκη. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί την 1 Σεπτεμβρίου του 1993 και αποκτήθηκε από τον Αγ. Πέτρο Κιλκίς. Ο Βελλίνης αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο δεύτερος έχει γεννηθεί στις 19 Μαρτίου του 1993 και αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αριδαίας. Αγωνίζεται ως χαφ. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα στελεχώσουν την ομάδα Κ18 του Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Εκατοντάδες δεκάδες φίλοι του Αρη, στήθηκαν κατά την διάρκεια της ημέρας έξω από τα καταστήματα του γηπέδου για να αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα με τη Μπόκα..


Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Σηφάκης
Ο Μιχάλης Σηφάκης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη και του γενικού διευθυντή Γιώργου Ελευθερούδη υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2012! Ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αρη δήλωσε: « Ευχαριστώ πολύ τη νέα διοίκηση για την κίνηση αυτή, αναγνώρισης της προσπάθειάς μου την χρονιά που πέρασε. Για μένα η επέκταση του συμβολαίου μου είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς φανερώνει την εκτίμηση της ομάδας προς το πρόσωπό μου. Παράλληλα όμως με γεμίζει και με μεγαλύτερες ευθύνες για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να έχουμε την ευκαιρία μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε χαρές στον κόσμο μας».

H ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του Μίχαλ Πέσκοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 08-2-1982 στην Σλοβακία. Έχει ύψος 1.88 και είναι 86 κιλά. Στην πατρίδα του αγωνίστηκε από το 2005 ως τον Δεκέμβριο του 2007 στην Zlate Moravce όπου είχε 15 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2007 μεταγράφηκε στην Polonia Bytom όπου το πρώτο εξάμηνο έπαιξε σε 10 αγώνες. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της πολωνικής ομάδας (που τερμάτισε έβδομη) καθώς αγωνίστηκε σε 32 αγώνες. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας under21. Στον Αρη θα αγωνίζεται με το νούμερο 28.

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Είχα αρκετές προτάσεις από την πατρίδα μου, αλλά και την Πολωνία, αλλά προτίμησα τον ΑΡΗ γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και με πολλές προοπτικές. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός στην ομάδα θα είναι μεγάλος για αυτό και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».


"Θα εξαντληθούν τα εισιτήρια"
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Δημήτρης Σαρρής, που μίλησε στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 και τόνισε ότι το άνοιγμα που υπάρχει στο ταμείο της ομάδας θα καλυφθεί, ενώ έκανε την εκτίμηση ότι τα εισιτήρια για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς θα εξαντληθούν.

Για το φιλικό με την αργεντίνικη ομάδα: «Οι υπάλληλοι της ομάδας περνάνε δύσκολες ώρες. Η ζήτηση είναι τρομερή, το γήπεδό μας δεν φτάνει. Η προσφορά που κάναμε σε αυτούς που έχουν διαρκείας για τα δύο εισιτήρια έπρεπε να γίνει και δυστυχώς θα μείνουν πολύ λίγα για τους υπόλοιπους, αλλά έπρεπε να τους ευχαριστήσουμε. Αυτά που κυκλοφορήσαν είναι 21.500. Η ζήτηση είναι παρόμοια με αυτή του τελικού του Καυτανζογλείου. Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί μέχρι τώρα είναι 10.000 περίπου», τόνισε ο κ. Σαρρής και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος μάς στηρίζει και είναι δίπλα μας. Τα διαρκείας έχουν ξεπεράσει τις 8.500. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και όποιος πει κάτι για τον κόσμο του ’ρη θα πέσει φωτιά να τον κάψει. Τα χρήματα αξιοποιούνται από τα διαρκείας. Υπάρχουν καθημερινά θέματα, ειδικά από την προηγούμενη χρονιά. Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι κάποιος και ένα ευρώ να βάλει στην ομάδα είναι σημαντικό. Δεν μετράει μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά και το ηθικό. Η αγορές των εισιτηρίων και τα ενθύμια από την μπουτίκ εκμηδενίζουν το πόσο που θα πάρει η Μπόκα για να έρθει στο Χαριλάου. Το φιλικό αυτό έγινε καθαρά για το πρεστίζ της ομάδας και το οφείλουμε στον κ. Κόντη και στον κ. Μαζίνιο. Δεν μας απασχόλησε τόσο το οικονομικό όσο το να καταφέρουμε να φέρουμε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα στη Θεσσαλονίκη».

Για τον οικονομικό έλεγχο στα ταμεία της ΠΑΕ: «Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο. Υπάρχει ένα μεγάλο άνοιγμα και θα διακανονιστεί με την εφορία. Υπήρχαν απλήρωτοι παίκτες. Ο σύλλογος αυτήν την στιγμή λειτουργεί σωστά. Πληρώνονται οι υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το οικονομικό καθόλου. Είναι όλα καλά. Το θέμα αυτό αφορά εμάς και τις ελεγκτικές επιτροπές. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος. Πρέπει να έχουμε περισσότερη εμπορική δύναμη. Η απόφαση να βάλουμε τον πήχη ψηλά ήταν σίγουρη.»

Για τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου: «Οι αποφάσεις που βγαίνουν στα διοικητικά συμβούλια δεν είναι δύσκολες, αλλά όχι και εύκολες. Τα ζυγίζουμε όλα μαζί και περνούμε την απόφαση. Πέρα από τον κ. Κόντη, έχουμε και έναν προπονητή που έχει πάρα πολλές γνωριμίες, σκέφτεται μόνο την ομάδα και έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Οι προτάσεις που έχουμε από τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος είναι συγκεκριμένες και μετρημένες. Δεν λέω ότι είναι εύκολες, όμως είναι προσβάσιμες. Δεν ζητάνε εξωπραγματικά πράγματα. Όλοι όσοι ήρθαν θα προσφέρουν την ομάδα. Το μπάτζετ θα ανέβει 50% σε σχέση με πέρυσι, χωρίς τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Έχουμε τα έσοδα, ξέρουμε τι θα πάρουμε, η χρονιά θα βγει. Όχι άνετα, αλλά θα βγει. Αν περνάμε τον σύλλογο με χρέη μηδέν θα έπρεπε να τον αφήσουμε έτσι. Θα μειώσουμε το έλλειμμα στο ταμείο που πήραμε από την προηγούμενη χρονιά. Σαν φίλαθλος είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει. Σαν αντιπρόεδρος δεν πρόλαβα να ενθουσιαστώ ακόμα. Έχω πάρα πολύ δουλειά».

Για τις δικαστικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ Αρης: «Έχουν επιτευχθεί αρκετές συμφωνίες στα μικρά μέτωπα που απασχολούν το σύλλογο. Στα μεγάλα θέματα δεν έχουμε ακόμα εξέλιξη, αλλά σύντομα πιστεύω θα λυθούν και αυτά. Συμμερίζομαι την άποψη: "Ο χειρότερος συμβιβασμός είναι η καλύτερη δικαστική απόφαση". Εκεί που βλέπουμε ότι δεν υπάρχει λόγος αντιδικίας ερχόμαστε σε συμβιβασμούς και έχουμε την χαρά να πούμε ότι συναντάμε καλό κλίμα όπου και να πάμε. Δεν θα αφήσουμε δικαστικές εκκρεμότητες και ότι γίνει θα προσπαθήσουμε να μείνουμε εκτός δικαστικών αιθουσών».

Για τις χορηγίες: «Με αυτό το κομμάτι ασχολείται ο κ. Ελευθερούδης. Υπάρχει θέληση από τους χορηγούς να συνεργαστούν μαζί μας. Έχουμε καλή αντιμετώπιση. Έχουμε κλείσει κάποιες χορηγίες και θα ανακοινωθούν σύντομα. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις και υπάρχουν επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν τον Αρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: