Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Μάρτος: «Στοίχημα… να λύσουμε το πρόβλημα του γκολ»

Ο Χαβιέ Μάρτος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου από την Αυστρία όπου διεξάγεται η προετοιμασία του Ηρακλή. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε ότι: «Αν δεν κερδίσουμε δεν ήμαστε ευχαριστημένοι. Ακόμα και αν ήμαστε πίσω στην φυσική κατάσταση σε σύγκριση με την πολωνική ομάδα, υπήρχαν διαστήματα του παιχνιδιού που παίξαμε εξαιρετικά. Όσον αφορά το επίπεδο της ομάδας είναι μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και θέλουμε χρόνο για να… βρεθούμε μεταξύ μας.
Ο προπονητής μας έχει μία φιλοσοφία που μου ταιριάζει και μου αρέσει. Στόχος θα είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.
Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό τα πλαϊνά μπακ να έχουν και επιθετική λειτουργία.
Θα δουλέψουμε σκληρά για να διατηρήσουμε τον ρυθμό ακόμα και 100 λεπτά, είναι διαφορετικά στρατηγική σε κάθε αγώνα αλλά θέλουμε να έχουμε υψηλό ρυθμό σε κάθε αγώνα. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι και το επίπεδο ποιότητας έχει ανέβει πάρα πολύ. Σαν ομάδα αρχίσουμε να δένουμε και αισθανόμαστε καλά. Ένα μεγάλο λάθος που κάναμε πέρυσι ήταν ότι… πουλάγαμε κάποια θέση στην Ευρώπη που έπρεπε να αποδείξουμε μετά στο γήπεδο. Ήταν ένα καλό μάθημα το περσινό, αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα έχω περισσότερα λεπτά στην κανονική μου θέση και αυτό θα με βοηθήσει σημαντικά.
Για τον κόσμο τόνισε: «Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου στις νίκες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν, θέλουμε την στήριξη σε όλη την διάρκεια της χρονιάς».
Για το θέμα του γκολ είπε: «Φέτος το πρόβλημα του γκολ θεωρώ ότι έχει λυθεί, το βλέπουμε στις προπονήσεις. Είναι ένα μεγάλο… στοίχημα γιατί αν τα καταφέρουμε θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτερα».Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: