Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ισόπαλος με Ναιμέγκεν ο ΠΑΟΚ


Ο Σάντος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟΚ με τη Ναϊμέγκεν, στο τέταρτο φιλικό τεστ στην Ολλανδία. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν στο 57′ με τον Βλέμινγκς, ισοφάρισε με καταπληκτικό γκολ ο Φωτάκης στο 63′. Σφιγμένοι οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος, από τη σκληρή δουλειά της προετοιμασίας. Τούμπα θύμιζε το γήπεδο, από την εκρηκτική παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ!

Στο 34' κάθετη μπαλιά του Βερόν για τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Μπάμπος, αλλά έδιωξε έγκαιρα ο Φαν Έιντε.
Στο 35' δυνατό σουτ του Σορλέν μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ελαφρώς πλάγια, ελάχιστα άουτ.
Στο 40' σουτ του Σαΐντι από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χαλκιά.
Στο 42' σέντρα του Ελ Ακαουΐ από αριστερά, πλασέ εν κινήσει του Σένε από το σημείο του πέναλτι, μόλις άουτ.
Στο 57' οι Ολλανδοί εκτέλεσαν με πάσα φάουλ και ο Βλέμινγκς με μακρινό ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 1-0.
Στο 59' κεφαλιά του Φιλομένο η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία της Ναϊμέγκεν. Στο 63′ εκπληκτικό σουτ του Φωτάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας των Ολλανδών, 1-1.

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ: Μπάμπος, Γκούζενς (87' Ντάβιντς), Ραντόμσκι, Ζόμερ, Ντιμπαζονκίζα, Φαν Έιντεν, Ελ Ακαουΐ, Μπούργκζοργκ (46' Ελ Καμπίρ), Βλέμινγκς, Σένε, Τεν Φόορντε (46' Φέλενμπεργκ).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο (64' Μαλεζάς), Μπιζέρα, Βερόν (64' Ίβιτς), Φωτάκης (78' Αμπουμπακάρι), Κονσεϊσάο (64' Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Φιλομένο (78' Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς (64' Αναστασάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: