Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ζήτησε Γκαϊτάν ο Άρης

Τον 21χρονο Αργεντινό μέσο της Μπόκα Τζούνιορς Νικολάς Γκαϊτάν φαίνεται ότι ζήτησαν οι άνθρωποι του Άρη προκειμένου να αγωνιστεί στους «κίτρινους» με την μορφή δανεισμού. Με προορισμό την Ιταλία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πέταξε ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» αρχικά για το Μόναχο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας.

Ακόμα μια μεταγραφγή ...αεροδρομίου φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν οι ιθύνοντες του Άρη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ. Οι παράγοντες της ομάδας της Θεσσλαονίκης χτύπησαν την πόρτα της Μπόκα Τζούνιορς ώστε να αποκτήσουν τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Νικολάς Γκαιτάν ο οποίος θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες στην χώρα του. Οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα οικονομικά προβλήματα της Αργεντίνικης ομάδας και να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Περισσότερες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται στις αρχές του Αυγούστου όπου θα βρεθεί η Μπόκα στην Θεσσαλονίκη για φιλικό με τον Άρη.


Πέταξε για Ιταλία η ομάδα
Ο προπονητής του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο πήρε στην αποστολή της ομάδας τους εξής: Σηφάκης, Πρίττας, Κουλουχέρης, Ρόβας, Βανγκέλι, Λαμπριάκος, Κόκε, Κάλβο, Γκαρσία, Γιάχιτς, Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ρομπέρζ, Μπατιόν, Νέτο, Κάμπορα, Αραβίδης, Ναφτί, Γκρασιάν, Ντέιλι, Νασούτι, Αμπρέου, Αράνο, Φλάβιο, Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν θα πάρει τους μαζί του νεαρούς Γκραικό και Οικονομόπουλο, αν και συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Βλοντάρτσικ και Σιστόν. Ο πρώτος έχει σήμερα νέο ραντεβού για να λύσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο και ο Σιστόν θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: