Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Και πάλι στόχος του Ολυμπιακού ο Τύπος!


Ο Φερνάντο Μοριέντες Για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μοριέντες έκανε λόγο ραδιοφωνικός σταθμός, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" διαψεύδουν κατηγορηματικά οποιαδήποτε επαφή, κάτι που αναφέρεται και στην καυστική ανακοίνωση, που εξέδωσαν. "Παρουσιάζουν την ΠΑΕ υπό διάλυση", τονίζεται επίσης για ορισμένα ΜΜΕ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλει τους δημοσιογράφους που θέλουν να κάνουν ζημιά στον ομάδα, κατά την άποψή της, επανερχόμενη σε παλιότερες δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη για τρεις κατηγορίες δημοσιογράφων, με την τρίτη να είναι οι εχθροί του Ολυμπιακού.

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται από συγκεκριμένα, ευτυχώς λίγα, M.M.E. μια προσπάθεια γενικότερης απαξίωσης του Ολυμπιακού.
Στη προσπάθεια αυτή χρησιμοποιούνται, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, η επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, αλλά και η υπό εξέλιξη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας.

Για τη μεν αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, με έκπληξη ακούμε και διαβάζουμε δημοσιογράφους του αθλητικού χώρου οι οποίοι ως έγκριτοι οικονομικοί αναλυτές, σχεδόν καθημερινά, τροφοδοτούν τους φιλάθλους μας με δήθεν στοιχεία και πληροφορίες τα οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζουν την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σχεδόν υπό διάλυση.

Στο δε τομέα των μεταγραφών παρουσιάζουν καθημερινά πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι φέρονται να εντάσσονται στον Ολυμπιακό με προφανή σκοπό την απαξίωση των υπαρχόντων αλλά και ενδεχομένως ορισμένων από τα νέα μας αποκτήματα.
Τελευταίο παράδειγμα η «πληροφορία» ότι ο ποδοσφαιριστής Μοριέντες βρίσκεται σε προχωρημένες μάλιστα επαφές με τη διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Επειδή η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενδιαφέρεται για την υπεύθυνη και σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της, είναι πλέον υποχρεωμένη να καταγγείλει τις συγκεκριμένες ενέργειες αυτών των δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε., καθώς είμαστε βέβαιοι ότι οι ενέργειες τους δε μπορούν να θεωρηθούν ως ανθρώπινο λάθος, αλλά αποσκοπούν στο να κάνουν ζημιά στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: