Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Πρόταση από Τότεναμ σε Βιεϊρά

Ο Πατρίκ Βιεϊρά απέρριψε την περασμένη εβδομάδα πρόταση συνεργασίας που του έκανε η Μπέρμινχαμ, όμως δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Daily Mail", ο Χάρι Ρέντναπ είναι μεγάλος θαυμαστής του 33χρονου Γάλλου μέσου και έχει εισηγηθεί στους ανθρώπους της Τότεναμ την απόκτησή του, με τα "σπιρούνια" να φαίνονται έτοιμα να του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές 35.000 λιρών.

Τα χρήματα είναι σαφώς λιγότερα από αυτά που λαμβάνει τώρα βάσει του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του με την Ίντερ, όμως το δέλεαρ των Λονδρέζων είναι η δυνατότητα που του δίνουν να έχει θέση βασικού, κάτι που δεν είναι εφικτό στους "νερατζούρι" από τη στιγμή που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

"Δεν είναι το θέμα τα χρήματα, μιλάμε για την ευκαιρία να παίξει. Έχει σπουδαίες αναμνήσεις από τον καιρό που ήταν στο Λονδίνο με την Άρσεναλ αλλά αυτό είναι το παρελθόν.

Η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί όμως έχει ανοιχτό το μυαλό του. Δεν φοβάται την πρόκληση της Τότεναμ", δήλωσε άνθρωπος μέσα από το περιβάλλον του Βιεϊρά, ενώ την ίδια ώρα πηγή μέσα από την Ίντερ ισχυρίστηκε πως "ο σύλλογος είναι πρόθυμος να συζητήσει τη μεταγραφή του στην Τότεναμ".

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Γάλλος αμυντικός μέσος μετακομίσει στο Λονδίνο, θα επιστρέψει στην αγγλική πρωτεύουσα μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, καθώς ήταν βασικότατο στέλεχος της Άρσεναλ από το 1996 μέχρι το 2005, έχοντας στους "κανονιέρηδες" 279 συμμετοχές και 29 γκολ. Επιμελεια Γιαννης Πεννος

Δεν υπάρχουν σχόλια: