Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑ-ΑΕΛ:ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΜ?


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΠΗΓΗ ΑΠΟ SPORT-FM

Τελικά, στην υπόθεση συγχώνευσης (όπως επρόκειτο αρχικά να συμβεί) της ΑΕΛ με την Ολύμπια Λάρισας δεν θα έχουμε… συγχώνευση, αλλά απορρόφηση της πρώτης από τους «πορτοκαλί». Σε αυτό συμφώνησαν την Τετάρτη οι παράγοντες των δύο ομάδων, στη συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο της πόλης, ενώπιον του Δημάρχου, Κώστα Τζανακούλη.

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα, ολοκληρώθηκε με σαφή προσανατολισμό, την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Πλέον, η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία της και τα… σπουδαία αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος τόνισε ότι στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Οι Μανώλης Λελούδας και Γιώργος Μαλάκος τα «βρήκαν» στο να προχωρήσει η ενοποίηση και, μάλιστα, συζήτησαν και ορισμένες λεπτομέρειες. Ο ιδιοκτήτης της Ολύμπιας επισήμανε ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με υποψήφιους χορηγούς της νέας ομάδας, ενώ, σε ό,τι άφορα στο θέμα του προπονητή, προτάθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης και αυτή τη στιγμή θεωρείται ως ο επικρατέστερος για τη θέση. Ακόμη, υπεύθυνος των γραφείων θα είναι, πιθανότατα, ο Μάνθος Γερακίνης και team manager ο Μιχάλης Σπηλιώτης.

Από τη δική της πλευρά, η Ερασιτεχνική ΑΕΛ θα ενημερωθεί για τις νομικές, λογιστικές και φορολογικές παραμέτρους της απορρόφησης, ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: