Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

«Δείξτε ότι αξίζετε τα λεφτά που παίρνετε, αλλιώς θα ήσασταν δημόσιοι υπάλληλοι»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην... καρδιά των διεθνών μας μίλησε χθες ο Οτο Ρεχάγκελ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ανάλυσης του παιχνιδιού της Ελβετίας σε βίντεο το πρωί στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Γερμανός εκλέκτορας έδειξε στους παίκτες του στιγμιότυπα από το τελευταίο φιλικό της ομάδας του Οτμαρ Χίτσφελντ με την Ιταλία στις 12 Αυγούστου (0-0) και φρόντισε -κατά την προσφιλή του τακτική άλλωστε- να θίξει τον εγωισμό των διεθνών εν όψει της πολύ κρίσιμης σαββατιάτικης μάχης με την παρέα του Φράι και του Ν' Κούφο.

"Η Ελβετία είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είναι ούτε Αγγλία ούτε Ισπανία ούτε Ιταλία. Συμφωνώ, είναι πολύ κρίσιμο ματς για μας και υπάρχει μεγάλη πίεση. Ομως είστε ποδοσφαιριστές, αθλητές. Πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε τα χρήματα που κερδίζετε από το ποδόσφαιρο! Αλλιώς, θα ήσασταν δημόσιοι υπάλληλοι!" είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός εκλέκτορας, για να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος: "Μην ξεχνάτε ότι ήμασταν καλύτεροι απ' αυτούς στο β' ημίχρονο του αγώνα στο Καραϊσκάκη. Χάσαμε (1-2) διότι κάναμε λάθη και ήμασταν άτυχοι. Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα το Σάββατο και θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι κι αξίζουμε να περάσουμε στο Μουντιάλ. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί".

Ο επικίνδυνος Μπαρνέτα
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οτο Ρεχάγκελ σε κάποιο σημείο της ομιλίας του και ενώ εστίαζε πιο επισταμένα σε κάποια στιγμιότυπα του φιλικού των Ελβετών με τους "ατζούρι", στράφηκε στον Λουκά Βύντρα και του έδωσε οδηγίες για το μαρκάρισμα του Τρανκίλο Μπαρνέτα, του μεσοεπιθετικού της Λεβερκούζεν, που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης των μεθαυριανών αντιπάλων της Εθνικής μας.

"Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και να μη χάσεις ούτε λεπτό την αυτοσυγκέντρωσή σου. Είναι επικίνδυνος παίκτης και από τα πόδια του περνούν πολλές από τις επιθέσεις τους" είπε μεταξύ άλλων στον διεθνή αμυντικό ο "Οθωνας", με τον Βύντρα, όπως όλα δείχνουν, να είναι ο εκλεκτός ως "αντι-Σείταρίδης"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: