Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Φοβούνται τα… λέιζερ οι Ελβετοί


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε εξονυχιστικό έλεγχο θα υποβληθούν οι Έλληνες φίλαθλοι που θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» για να παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ελβετία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο λόγος; Οι ιθύνοντες της ελβετικής ομοσπονδίας φοβούνται μήπως στην κατοχή τους υπάρχουν λέιζερ με τα οποία θα σημαδεύουν τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές.

Δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας «Blick» θυμίζει πως στον αγώνα του Καραϊσκάκη στις 15 Οκτωβρίου κάποιος σημάδευσε με λέιζερ τον Άλεξ Φράι πριν εκτελέσει το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Ελβετοί. «Με ενόχλησε πολύ. Ήταν σαν να έχω μία ντισκο-μπάλα στο κεφάλι μου», είχε δηλώσει τότε ο διεθνής επιθετικός. Ένα ανάλογο περιστατικό έγινε την 1η Απριλίου απέναντι στο Ισραήλ, όταν αυτή τη φορά θύμα της… επίθεσης ήταν ο τερματοφύλακας Ντούντου Αουάτ, πριν ο Γιώργος Σαμαράς ευστοχήσει στο πέναλτι με το οποίο ήρθε η νίκη για την Ελλάδα με 2-1.

Οι Ελβετοί είναι έτοιμοι να πάρουν τα μέτρα τους. «Είναι ξεκάθαρο. Δεν θέλουμε λέιζερ στο γήπεδο. Θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι στους Έλληνες οπαδούς. Θα γίνει σωματικός έλεγχος, όπως γίνεται πάντα στους φιλοξενούμενους. Αυτό σημαίνει πως οι τσέπες θα πρέπει να αδειάσουν, όλα θα ελεγχθούν και αν κριθεί αναγκαίο θα γίνουν οι απαραίτητες κατασχέσεις», δήλωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ελβετικής ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: