Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ίβανσιτς: «Είχα χάσει τη χαρά στον Παναθηναϊκό»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Τους λόγους που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Αντρέας Ίβανσιτς μιλώντας σε αυστριακή ιστοσελίδα. Ο 25χρονος μέσος δήλωσε πως είχε χάσει την όρεξή του για ποδόσφαιρο στο «τριφύλλι» και η μετακίνησή του στη Μάιντς, όπου καθιερώθηκε από την πρώτη στιγμή, τον βοήθησε να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

«Η παρουσία μου στον Παναθηναϊκό, αν εξαιρέσουμε τους τελευταίους έξι μήνες, ήταν πετυχημένη. Όμως ήταν ώρα να κάνω το επόμενο βήμα και να βρω και πάλι τη χαρά. Στην Αθήνα είχα χάσει τη χαρά του να παίζεις ποδόσφαιρο και την ξαναβρήκα στη Μάιντς. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να πάω σε έναν σύλλογο που μου δίνει το αίσθημα ότι αναγνωρίζεται η αξία μου και με χρειάζονται», δήλωσε ο «Ιβ», που διαφωνεί με όσους θεωρούν πισωγύρισμα τη μετακίνησή του σε μία ομάδα που μάχεται για τη σωτηρία της.

«Θεωρώ λάθος να θεωρείται η μεταγραφή μου στη Μάιντς πισωγύρισμα στην καριέρα μου. Ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να καθιερωθεί στην Bundesliga και θέλω να βοηθήσω σε αυτό. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για έναν ποδοσφαιριστή αυτό, όπως επίσης και το να αγωνίζεται στην Bundesliga. Γι’ αυτό αντιμετωπίζω τη Μάιντς ως ένα λογικό επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι περήφανος για την πορεία της καριέρας μου ως τώρα. Ο κόσμος ξεχνά πως είμαι μόλις 25 ετών και έχω προλάβει να ζήσω πολλά όμορφα πράγματα. Αγωνίζομαι για τέταρτη χρονιά στο εξωτερικό και έχω πάρει το δρόμο μου. Ασφαλώς υπήρχαν και δύσκολες στιγμές, αλλά και από αυτές μαθαίνεις κάτι. Είναι φυσικό να μην είναι όλα πάντοτε ρόδινα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: