Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Γκερέιρο: "Ήρθα για το πρωτάθλημα"


Γκερέιρο και Αουφχάουζερ διεκδικούν τη μπάλα Σίγουρος πως μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, παρουσιάστηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο με δηλώσεις στην πατρίδα του. Αρχισε να... σαρώνει τα βραβεία ο Κρίστιαν Νέμεθ, που αναδείχθηκε MVP της δεύτερης αγωνιστικής. Ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ταξίδι στο Λίβερπουλ και το παιχνίδι με την Έβερτον.

Ενθουσιασμένος με την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "se.pl". Ο μέσος της Ένωσης δήλωσε πεπεισμένος πως μπορεί να βοηθήσει τους "κιτρινόμαυρους" να αλλάξουν την κατάσταση και να πάρουν το πρωτάθλημα, λέγοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ γιατί είναι ένα σύλλογος που είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη. Ήρθα εδώ για να αλλάξει η κατάσταση και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ήδη έχω περάσει τρεις μέρες στην Ελλάδα και παρακολούθησα από τις κερκίδες το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας. Πιστεύω ότι θα είμαι καλά στην Ελλάδα. Σε αυτό παίζει ρόλο και το κλίμα στην χώρα, γιατί κάνει ζέστη και πολύ σπάνια έχει κρύο. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει και το γεγονός ότι υπάρχουν και πολλοί ισπανόφωνοι στην ομάδα και θα εγκλιματιστώ πιο εύκολα".

Την ίδια ώρα ο Κρίστιαν Νέμεθ, δεν πρόλαβε καλά καλά να πατήσει το πόδι του επί ελληνικού εδάφους και άρχισε την κατάκτηση των βραβείων. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής, χάρη στην καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, όπου και έδωσε την ασίστ για το γκολ στον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Νέμεθ πήρε το 43,1% των συνολικών ψήφων, ενώ ακολούθησαν οι Κουτσιανικούλης με 33,7 και Μενδρινός 23,2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: