Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Κάμπορα: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι»

Ακόμα ένα τέρμα με τη φανέλα του Άρη πρόσθεσε στο ενεργητικό του χθες ο Χαβιέ Κάμπορα. ο Αργεντινός επιθετικός μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο Καυτανζόγλειο, σκόραρε και κατά του Ολυμπιακού Βόλου, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση.
«Σε όλο το παιχνίδι αφήναμε κενούς χώρους. Όταν χάναμε την μπάλα στην επίθεση, δεν επιστρέφαμε και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε αυτό και τις ευκαιρίες που του δόθηκαν τις έκανε γκολ. Αυτό πληρώσαμε», τόνισε ο Αργεντινός αναφερόμενος επί του αγωνιστικού, για να συμπληρώσει: «Εμείς είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να παίρνουμε όλα τα παιχνίδια στα σοβαρά. Σε κάθε παιχνίδι, είτε επίσημο, είτε φιλικό, πρέπει να τιμάμε την φανέλα που φοράμε και να υπερασπιστούμε τα χρώματα της ομάδας. Σήμερα (σ.σ.: χθες) κάναμε αρκετά λάθη. Ο αντίπαλος πέτυχε περισσότερα τέρματα από εμάς και θέλω να τον συγχαρώ που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το κέρδισε».
Ο Χαβιέ Κάμπορα δεν άφησε ασχολίαστα τα γεγονότα που έγιναν χθες στις κερκίδες, αλλά και την ένσταση που κατέθεσε ο Άρης για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. «Δεν είναι μόνο δικό μου θέμα αυτό, είναι όλων μας. Η βία είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας. Πρέπει να έχουμε πλήρη επίγνωση ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Η βία δεν χωράει στα γήπεδα». τόνισε.
Όσο για την διαφορετική θέση που αγωνίστηκε χθες ο ίδιος (πίσω από τον επιθετικό) σε σχέση με αυτήν που τον έχουμε συνιθήσει, στην κορυφή της επίθεσης, είπε: «Μπορώ να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε θέση και θέλω να πιστεύω ότι σήμερα (σ.σ.: χθες) δικαίωσα τον προπονητή μου. Εξάλλου είναι μία θέση έχω που αγωνιστεί στο παρελθόν και τα έχω πάει περίφημα. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σε όποια θέλει ο προπονητής μου και σε περισσότερο χρόνο συμμετοχής».Πηγη Μ ετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: