Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Καταδικάζει τα επεισόδια ο Ολυμπιακός Βόλου


Το σήμα του Ολυμπιακού Βόλου Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν την Τετάρτη στη φιλική αναμέτρηση με τον Αρη, εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Οι Θεσσαλοί χαρακτηρίζει ανεγκέφαλους όλους όσοι πήραν μέρος στα έκτροπα, ενώ τα βάζει και με την αστυνομία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια την ομάδα του Αρη για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη διεξαγωγή του χθεσινού φιλικού αγώνα, που έδωσε την ευκαιρία στο φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, μετά από πολλά χρόνια.

Σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ καταδικάζει τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, από μικρή μερίδα ανεγκέφαλων φιλάθλων, εκατέρωθεν.

Καταδικάζει επίσης τη στάση της αστυνομίας που για μία ακόμη φορά περιορίστηκε στο ρόλο του απλού θεατή.

Τέλος, αποφασίζει όπως η θύρα 8 να μην τεθεί ξανά σε λειτουργία.

Η ΠΑΕ συγχαίρει τον υπέροχο κόσμο που στάθηκε και στέκεται στο πλευρό της ομάδας.

Αποδοκιμάζει όμως τους λίγους και απαράδεκτους που έρχονται στο γήπεδο για να εκτονωθούν και να δημιουργήσουν επεισόδια. Αυτούς τους λίγους όλοι μαζί πρέπει να απομονώσουμε και να αποβάλλουμε γιατί με τις ενέργειές τους κάνουν μόνο κακό στην αγαπημένη μας ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: