Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Με το δεξί οι Ρουμάνοι

Τα νέα από το Γκρατς δεν ήταν καλά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε με 1-3 από την Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ, καθώς η Ντιναμό Βουκουρεστίου έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Αυστρία, επικρατώντας με 1-0 της Στουρμ Γκρατς. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ταμάς στο 81` της αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται νευρικές, χωρίς ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεζαν περισσότερο και δημιούργησαν πρώτοι τις προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός γκολ.

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια, ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο, με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0.

Στο δεύτερο μισό, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις φάσεις να χάνονται και από τις δύο ομάδες. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ο επιθετικός της Ντιναμό, Ταμάς, είχε άλλη άποψη. Στο 81`, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, σε ιδανικό σημείο του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την Ντιναμό να φεύγει από την Αυστρία με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στουρμ Γκρατς: Γκρατζέι, Σονλέιτνερ, Φελντχόφερ (83` Μπούκβα), Βέμπερ (84` Χάσλερ), Χλίνκα, Χολτζ, Μουράτοβιτς, Γιάνστερ, Καντελάκι, Σίλντενφελντ, Μπέιχλερ (72` Λάβριτς)

Ντιναμό Βουκουρεστίου: Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Κονέ (92` Μπόστινα), Κριστέα Αντρέι, Γκοϊάν, Κριστέα Αντριαν (76` Νικουλέσκου), Τόρε (80` Ζε Καλάνγκα), Σκαρλατάκε, Εντόι, Τάμας, Αλέξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: