Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Δίνει χέρια με Ζόνας

jonas.jpgΗ ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Γκρέμιο, Ζόνας και οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν 1,5 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο. Το υπόλοιπο 1,5 εκατ. ευρώ αναμένεται να πληρώσει η εταιρεία μάνατζερ του παίκτη. Βαρύ το κλίμα μετά το 4-0 από την Έβερτον.



Μια ανάσα από την απόκτηση του Ζόνας βρίσκεται η «Ένωση» καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Score ο 24χρονος Βραζιλιάνος τα έχει βρει σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να αποκτήσει τον συγκεκριμένο καταβάλλοντας το 1,5 εκατ. ευρώ ενώ το υπόλοιπο 1,5 εκατ. ευρώ θα το πληρώσει η εταιρεία μάνατζερ του παίκτη.

Η διοίκηση του «δικέφαλου» θα κινηθεί για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της και να πάρει έναν παρτενέρ που θα βοηθήσει τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Οι άνθρωποι του «δικέφαλου» γνωρίζουν ότι ο παίκτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της χώρας και προχωρούν σε άμεσες κινήσεις ώστε να τον κλείσουν από τώρα πριν προλάβουν να μπουν στον ...χορό και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: