Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

«Έχουμε ψυχή»

toro.jpgΤη δική του απάντηση έδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Βασίλης Τοροσίδης με το γκολ που πέτυχε και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Αλκμάαρ σε όλους αυτούς που βιάστηκαν να ξεγράψουν τους πρωταθλητές Ελλάδας. «Κάποιοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν. Με τρεις αγωνιστικές κάποιοι πίστεψαν ότι μείναμε εκτός πρωταθλήματος και πανηγύρισαν», δήλωσε μεταξύ άλλων σε αθλητική εφημερίδα ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός.

Ο Τοροσίδης αρχικά ανέφερε ότι την κρίσιμη ώρα ο Ολυμπιακός ξύπνησε. «Τα πιο κρίσιμα παιχνίδια έρχονται τώρα και η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να έχει κι άλλα αποτελέσματα. Η ομάδα ξύπνησε. Κατάλαβε τι γινόταν κι αντέδρασε. Αυτό είναι και τίποτε άλλο. Ήταν για μας “ή τώρα ή ποτέ”. Ή λυγίζεις ή προχωράς. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Σ' αυτές τις περιπτώσεις μετράει η ψυχή. Και ο Ολυμπιακός έχει ψυχή. Ως σύλλογος έχει ψυχή. Γιατί ήταν και ο κόσμος μας. Ήρθε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει και το έκανε. Ήταν κοντά μας συνέχεια», συνέχισε ο ο Τοροσίδης να λέει στη «SportDay».

Για ο γκολ που πέτυχε ο 24χρονος άσος τόνισε: «Από τα σημαντικότερα και τα πιο κρίσιμα. Και πέρυσι είχα βάλει γκολ στην Ευρώπη, στο ματς με τη Χέρτα. Αυτή τη φορά ήταν ένα γκολ που μας έδωσε μία νίκη που χρειαζόμασταν πολύ», ενώ για την παρουσία του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο και την συμβολή του στη νίκη είπε: «Πράγματι ήμασταν καλά διαβασμένοι και ξέραμε τι θέλαμε».

Στη συνέχεια ο Τοροσίδης απάντησε σε αυτούς που… έτριβαν τα χέρια τους με την κατάσταση που υπήρχε στον πειραϊκό σύλλογο: «Κάποιοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν πολύ γρήγορα. Με τρεις αγωνιστικές κάποιοι πίστεψαν ότι μείναμε εκτός πρωταθλήματος και πανηγύρισαν. Δεν τελειώνει όμως τόσο νωρίς ένα πρωτάθλημα και δεν έγινε ξαφνικά ο Ολυμπιακός μικρομεσαία ομάδα».

Τέλος ο σκόρερ του ματς με την Αλκμάαρ συμπλήρωσε: «Υπάρχουν προβλήματα, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Γι' αυτό δεν πρέπει να σταθούμε στη νίκη επί της Αλκμααρ. Τα πιο κρίσιμα παιχνίδια έρχονται τώρα και η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να έχει κι άλλα αποτελέσματα. Με μία νίκη δεν κάνεις τίποτε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: