Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ζίκο και με υπογραφή...


Ο Ζίκο στα γραφεία του Ολυμπιακού Ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης με την ΑΕΚ θα κάνει ο Ζικο καθώς αποφασίστηκε τελικά να μην κοουτσάρει την ομάδα στην Τούμπα αλλά να έχει την ευκαιρία να την δει να αγωνίζεται για δεύτερη φορά ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη πριν πάρει και επί της ουσίας τα ηνία της ομάδας.

Ο Ζίκο βρέθηκε από το πρωί στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας όπου είχε συνομιλίες με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, στην συνέχεια πήγε και είδε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου και γευμάτισε για να επιστρέψει το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει το διετές συμβόλαιο του. Αμέσως μετά βγήκε η επίσημη ανακοίνωση για την υπογραφή των συμβολαίων. "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της , με την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας, με τον Βραζιλιάνο προπονητή, Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο)" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ζίκο θα πάρει 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο χωρίς τα μπόνους ενώ την Παρασκευή θα πάει στο Ρέντη για να έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του αλλά και συνάντηση με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Εξάλλου παρελθόν από την θέση του γενικού αρχηγού αποτελεί ο Σάββας Θεοδωρίδης όπως ανακοινώθηκε από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της γενικότερης ανασυγκρότησης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος καταργείται η θέση του Γενικού Αρχηγού

Ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, μετά την θριαμβευτική του θητεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ουσιαστικά την θέση που είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης θα αναλάβει πολύ σύντομα ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ως "κουμανταδόρος" στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

"Θα πετύχει ο Ζίκο"

Την ικανοποίησή του για την πρόσληψη του Ζίκο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δε μπορούσε να κρύψει ο άσος των πρωταθλητών, Ντουντού Σεαρένσε. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Βραζιλίας "Globoesporte" ο διεθνής χαφ αποκάλυψε ότι στήριξε ολόψυχα την υποψηφιότητα του Ζίκο για μελλοντικό του προπονητή: "Ήθελα πάρα πολύ να έρθει ο Ζίκο στον Ολυμπιακό και όταν το έμαθα λίγο πριν το ματς με την Aλκμααρ, χάρηκα απεριόριστα. Η παρουσία του και μόνο στο Καραϊσκάκη στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ήδη έφερε και γούρι στην ομάδα! Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά απ� όσες ομάδες έχει περάσει, κυρίως στην Φενέρμπαχτσε. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, μόνο το γεγονός ότι πια ο προπονητής μας είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που ανέδειξε ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, θα δώσει άλλου τύπου δημοσιότητα στον Ολυμπιακό. Και ο σύλλογος και οι παίκτες θα ωφεληθούμε από αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: