Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Γκαρμπαχόσα: «Υψηλό το επίπεδο της Ελλάδας»

garbahosa_spain1.jpgΗ Ισπανία, μετά την.. εμφατική νίκη επί της Γαλλίας στους «8» του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, αναμένει πλέον τον αντίπαλό της στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα να... αδιαφορεί για το όνομά του. Ο διεθνής φόργουορντ χαρακτηρίζει πάντως την Ελλάδα, ως ομάδα υψηλού επιπέδου, ενώ ο συμπαίκτης του στους «φούριας ρόχας», Μαρκ Γκασόλ, οριοθετεί ως στόχο της ομάδας του στα πολωνικά παρκέ, την κορυφή...


Ο διεθνής φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, αναφερόμενος στον επόμενο αντίπαλο της Ισπανίας στο Ευρωμπασκετ, τόνισε: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Όποιος και αν είναι, το έργο μας θα είναι δύσκολο και θα γίνει ένας ενδιαφέρων ημιτελικός. Η Τουρκία μας έχει νικήσει στη διοργάνωση, ενώ η Ελλάδα είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Σημασία έχει εμείς να παίξουμε καλά. Στα τελευταία παιχνίδια αποδώσαμε πολύ καλό μπάσκετ και ιδιαίτερα απέναντι στην Τουρκία αντιλήφθηκα πόσο καλή ομάδα μπορούμε να παρουσιάσουμε».

Από την πλευρά του ο σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις, Μαρκ Γκασόλ, σημείωσε: «Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα δούμε τι θα γίνει. Η διαδρομή μας στη διοργάνωση ήταν πιο δύσκολη από ό,τι περιμέναμε. Κάποιοι μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά είμαστε εδώ που θέλουμε και στοχεύουμε στην κορυφή. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: