Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Εδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός Βόλου


Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν Μπροστά σε περίπου 6.000 θεατές, ο Παναιτωλικός και ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 μετά από εξαιρετικό παιχνίδι. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν 2-0, όμως οι φιλοξελούμενοι έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ καθώς στο 14' ο Γκούρμα με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Γλύκου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν το ίδιο δυνατά και στην επανάληψη και στο 50' έφτασαν στο 2-0 με σουτ του Μιμούν εκτός περιοχής. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί αντέδρασαν και δύο λεπτά αργότερα ο Χανιώτης με προβολή έπειτα από απόκρουση του Μπαμπανιώτη σε σουτ του Αμπράμοβιτς, μείωσε σε 2-1.

O Oλυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για την ισοφάριση. Οι κόποι των παικτών του Σάκη Τσιώλη ανταμείφθηκαν στο 75' όταν ο Πλιάγκας επιχείρησε σέντρα και ο Μόνχε με σουτ διαμόρφωσε το 2-2.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κοτίτσα στον Χάντζιτς όμως δεν υπήρξε σχετική υπόδειξη, ενώ στο χρόνο που απέμενε, δεν άλλαξε κάτι.

Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Μπακάκης (65' Μπελεβώνης), Μπαϊκαρά (61' Στογιάνοβιτς), Μουμίν, Γκούρμα, Λόπες, Θεοδωρίδης (56' Δέντσας), Χάντζιτς, Μόρετς, Γκόλιας.
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γλύκος, Αρβανίτης, Αλβαρες, Λιόλιος (46' Αμπράμοβιτς), Ροτζέριο, Χανιώτης (81' Καρλόπουλος), Ούμπιντες (66' Πλιάγκας), Κακαράς, Μόνχε, Κοντέων, Κοτίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: