Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Καρτιέ: "Θα έρθουν τα αποτελέσματα"


Ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού, Αλμπέρ Καρτιέ Ο προπονητής του Πανθρακικού, Αλμπέρ Καρτιέ, παραχώρησε την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τονίζοντας ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Παράλληλα μίλησε για το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Σκόντα Ξάνθη και την απουσία του κόσμου.

'Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακόμη ένας ενδιαφέρον αγώνας, ένα Θρακιώτικο ντέρμπι με την Ξάνθη. Μπορεί να μην κερδίσαμε με Παναθηναϊκό αλλά είχαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και να το βελτιώσουμε την Κυριακή. Δεν μας αγχώνει που δεν έχουμε ακόμη βαθμούς, δουλεύουμε και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Η σημερινή μέρα αφιερώθηκε στην επιθετική τακτική, δουλέψαμε σε επιθετικούς αυτοματισμούς και στο πως θα βγάζουμε περισσότερους παίκτες μπροστά σε κάθε αγώνα", είπε αρχικά.

Ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του την Κυριακή. Εκτός θα μείνουν, ο Ενγκαμπί, που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική επιτροπή, οι τραυματίες Σακελλαρίου, Χαριτωνίδης, Αρσενίεβιτς και ο Κασάρ που ακόμα δεν έχει διευθετήσει το θέμα με τα χαρτιά του. Επίσης ο Γιάννης Κανωτίδης λόγω της κόκκινης που δέχθηκε θα λείπει την Κυριακή. Οσον αφορά στον Βελάσκο, θα αποφασίσει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, γιατί μετά τον τραυματισμό του έπαθε υποτροπή και δεν νιώθει δυνατό το πόδι του.

"Υπάρχουν οι Κωνσταντινίδης και Αργυρίου για την θέση του δεξιού μπακ και μπορούν επάξια να τους αντικαταστήσουν", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πανθρακικού.

Για την αναμέτρηση με την Σκόντα Ξάνθη, σχολίασε: "Οσον αφορά στο ντέρμπι της Θράκης είναι σημαντικό για την περιοχή, και είναι σημαντικό γιατί δύο ομάδες από τη Θράκη είναι στην Α' Εθνική και αυτό φέρνει ποδοσφαιρική ανάπτυξη, πράγμα σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι-ντέρμπι είναι μοναδικό, οι ποδοσφαιριστές αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλάζουν και οι καταστάσεις, κάθε χρόνος έχει τα δικά του ιδιαίτερα στοιχεία. Εμείς θα πρέπει να αυτοσυγκεντρωθούμε στο στόχο μας".

Για την αλλαγή προπονητή στην Ξάνθη, είπε: "Αφορά την Ξάνθη, εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε τη δουλειά μας, κοιτάμε τη δική μας ομάδα και πρέπει να βελτιώσουμε τα δικά μας στοιχεία. Η αλλαγή αφορά την Ξάνθη και όχι εμάς".

Για την απουσία του κόσμου, τόνισε: "Κρίμα που θα απουσιάζουν οι οπαδοί μας. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή κα θα πρέπει για να πάμε ένα επίπεδο πιο πάνω ποδοσφαιρικά, να παρακολουθούν τους αγώνες φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Βεβαίως και οι παίκτες είναι εκείνοι που παίζουν στον αγωνιστικό χώρο αλλά θα ήθελαν και την στήριξη των φιλάθλων μας. Οι οπαδοί μας ήθελαν να είναι στην Ξάνθη και είναι κρίμα επαναλαμβάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: