Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

«Αρχηγική» παρουσία

«Αρχηγική» παρουσία

Το θετικό νέο της επιστροφής των Κατσαμπή και Κοβαλέφσκι στον κανονικό ρυθμό προπόνησης με την υπόλοιπη την ομάδα περιελάμβανε το χθεσινό «κυανόλευκο» πρόγραμμα. Κάτι που βέβαια είχε εκτιμηθεί εξ αρχής και αναμενόταν να γίνει πράξη… Έτσι και έγινε. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η προπόνηση έλαβε χώρα (για πρώτη φορά κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο) στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου και περιελάμβανε πολλή μπάλα και εκπαιδευτικό δίτερμα.
Βεβαίως, τόσο ο Κατσαμπής, όσο και ο Κοβαλέφσκι είναι, πλέον στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Λάρισα, ενώ αν και στην σημερινή προπόνηση εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, ο Προτάσοφ θα έχει στη διάθεσή του το σύνολο του αγωνιστικού υλικού, πλην του τιμωρημένου Παπαζαχαρία και του μακροχρόνιου τραυματία, Πιλότο.

Ανακοινώνει την αποστολή

Σήμερα, η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν από την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ., στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και μετά την ολοκλήρωσή της, ο προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα, η οποία αναμένεται μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποια έκπληξη, με την έννοια να συμμετάσχει για παράδειγμα ο Μπάμπης Περπερίδης, που προπονείται κανονικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά προτιμήθηκε ως τώρα να μην αγωνιστεί για να έχει και άλλες προπονήσεις στα πόδια του. Ίσως να έφτασε και πάλι η στιγμή για τον Δραμινό, έτσι ώστε να επιστρέψει.

Διοικητική παρουσία

Προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης, βρέθηκαν πάντως στο Καυτανζόγλειο τόσο τεχνικός διευθυντής, Ηλίας Πουρσανίδης, όσο και ο γενικός διευθυντής, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης. Μαζί τους ήταν και ο Φώτης Κορκόβελος, που έχει τον ρόλο του διοικητικού υπευθύνου της ομάδας. Δεν μίλησαν στους παίκτες, απλά παρακολούθησαν τις προσπάθειες τους και είχαν μία κουβέντα με τον Όλεγκ Προτάσοφ.

Δεν «έδειξε» ενδεκάδα

Μπορεί η προπόνηση να έγινε στο Καυτανζόγλειο (σ.σ. σε συνθήκες αγώνα), μπορεί ο προπονητής της ομάδας να μίλησε χθες το μεσημέρι στη συνέντευξη Τύπου για αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της χθεσινής απογευματινής προπόνησης δεν «έδειξε» σχήμα. Δεν φανέρωσε εν ολίγοις τις προθέσεις του. Ο Ουκρανός τεχνικός ακολούθησε την τακτική, πριν από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όταν και δεν θέλησε να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του μέσα από την προπόνηση τις επιλογές του για την ενδεκάδα.
Βέβαια, αυτό αναμένεται να συμβεί ίσως στη σημερινή προπόνηση, παραμονές της αναμέτρησης με την Λάρισα. Εκ πρώτης όψεως, οι Ντάλα Μπόνα, Μιλάνο και Μπόσνιακ είναι οι παίκτες, που θα διεκδικήσουν μία θέση στο βασικό σχήμα σε συνάρτηση με την ενδεκάδα, που χρησιμοποίησε ο Ουκρανός στα προηγούμενα επίσημα ματς.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: