Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Το παράπονο του Αντεμπαγιόρ

adebayor_city.jpgΤρεις αγωνιστικές είναι η τιμωρία του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ για την ενέργειά του να πατήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ. Ο Αφρικανός επιθετικός, ο οποίος «τιμώρησε» την πρώην ομάδα του εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν οι παλιοί του συμπαίκτες, αλλά και οι φίλοι του λονδρέζικου συλλόγου.

Οι «κανονιέρηδες» δεν δέχτηκαν να ανταλλάξουν μαζί του χειραψία πριν από το παιχνίδι, ενώ οι οπαδοί της Άρσεναλ για 60 λεπτά τον αποδοκίμαζαν έντονα. Ο άσος των «πολιτών» που θα χάσει το ντέρμπι του Μάντσεστερ απέναντι στη Γιουνάιτεντ, εξέφρασε την πικρία του, ενώ τόνισε ότι ο Βενγκέρ είχε αποφασίσει να τον πουλήσει πίσω από την πλάτη του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί από τους παίκτες της Άρσεναλ, έδειξαν τόσο μεγάλη ασέβεια προς το πρόσωπό μου. Δέχθηκα επίθεση από αυτούς που πριν από έξι μήνες με αποθέωναν και τραγουδούσαν το όνομά μου. Δεν ήταν λάθος δικό μου που έφυγα από την Άρσεναλ. Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν αυτός που ήθελε να αποδεχθεί την προσφορά για μένα», δήλωσε στη «Sun» ο Αντεμπαγιόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: