Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Θα «χτυπήσει» από τα άκρα ο ΠΑΟΚ

ivic_goal.jpgΜετά το πέρας και της σημερινής προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος κατέληξε στο σχήμα και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11αδα του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την Κυριακή (20/9) το βράδυ. Η επιστροφή των Σορλέν και Κουτσιανικούλη στους βασικούς είναι οι πρώτες αλλαγές, όπως φυσικά και το σχήμα 4-3-3.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ επανήλθαν την Παρασκευή (18/9), οι Λούσιο Φιλομένο και Βλάνταν Ίβιτς λύνοντας τα χέρια του Φερνάντο Σάντος, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή - στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, θα τους συμπεριλάβει -εκτός απροόπτου- στην αποστολή για τον αγώνα με τους Πειραιώτες. Δεν θα γίνει όμως το ίδιο με τους τραυματίες: Αμπουμπακάρι, Μουν, Βιτόλο, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται ξανά σε ένα σύστημα «4-3-3» επαναφέροντας τον Σορλέν στην 11άδα μετά από την αναμέτρηση με την Βολερέγκα στην Νορβηγία, αλλά και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που τα πήγε περίφημα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. H τετράδα της άμυνας ήταν η ίδια με αυτήν που έπαιξε στην Τρίπολη. Παρά την επιστροφή του Μπιζέρα, ο Σάντος έδειξε να προτιμά για το δεξί άκρο της άμυνας το Νίκο Αραμπατζή και για παρτενέρ του Τσιρίλο τον Σαβίνι, ενώ ο Λίνο έμεινε αριστερό μπακ.

Από τη στιγμή που λείπει ο Βιτόλο, ο Πάμπλο Γκαρσία είναι σίγουρος για τη θέση του αμυντικού χαφ. Χθες ο Σάντος έβαλε πιο μπροστά του στο «4-3-3» τους Φωτάκη και Σορλέν, βάζοντας το Γάλλο στη θέση του Ίβιτς, ο οποίος ήταν βασικός στην Τρίπολη. Στην επίθεση ο Μουσλίμοβιτς θα είναι στην κορυφή. Ο Κουτσιανικούλης στην δεξιά πλευρά και ο Βιεϊρίνια για την αριστερή πτέρυγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: