Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Με Γκρασιάν «σερβιτόρο» και Κόκε-Αμπρέου «εκτελεστές»


Με Γκρασιάν «σερβιτόρο»  και Κόκε-Αμπρέου «εκτελεστές»

Σήμερα το πρωί, ο Ιομάρ Μαζίνιο και οι ποδοσφαιριστές του, ολοκληρώνουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το μεθαυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Και λέμε ουσιαστικά, διότι αύριο το πρωί ακολουθήσει ένα χαλάρωμα, πριν η ομάδα πάρει το αεροπλάνο το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα.
Όλο αυτό το διάστημα ο 43χρονος τεχνικός σκέφτηκε και κατέστρωσε τα πλάνα του για το ντέρμπι, βάση των δυνατοτήτων της ομάδας του, τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και της εμπειρίας του.
Μετά από σκέψη και αναλυτικής επεξεργασίας του αγώνα, ο κόουτς των «κίτρινων» φαίνεται να συγκλίνει στο 4-4-2 και σε διάταξη ρόμβου η μεσαία γραμμή. Σύστημα, το οποίο αναμένεται να δοκιμάσει για πρώτη φορά φέτος και το οποίο θεωρεί, ότι μπορεί να επιτρέψει στην ομάδα του, να φύγει το βράδυ της Κυριακής από το ΟΑΚΑ με τον βαθμό ή τους βαθμούς.

Τριάδα «φωτιά»

Αν όντως ο Ιομάρ Μαζίνιο παρατάξει με τον παραπάνω τρόπο την ομάδα του στο Κυριακάτικο παιχνίδι, τότε θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία της μεγαλύτερης μερίδας του κόσμου, ο οποίος περιμένει πως και πώς να δει επιθετικό δίδυμο τους Σεμπαστιάν Αμπρέου και Σέρχιο Κόκε, έχοντας από πίσω τους τον Λεάντρο Γκρασιάν. Οι τρεις τους είναι ικανοί να κάνουν μεγάλα πράγματα στην επιθετική γραμμή και ίσως τους βοηθήσει ακόμα περισσότερο το γεγονός, ότι θα αγωνιστούν στην θέση τους(συγκεκριμένα Κόκε-Γκρασιάν).

Φλάβιο ή Ρόβας

Την δεδομένη χρονικά στιγμή, μια είναι η θέση που παραμένει «ανοιχτή». Αυτή του δεξιού χαφ. Φλάβιο Ντε Σοούζα και Βασίλης Ρόβας, την διεκδικούν επί ίσης όροις, με τον Μαζίνιο να παίρνει την τελική του απόφαση μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Ο μεν Βραζιλιάνος μπορεί να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι, ο έλληνας μέσος δε, μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τους κενούς χώρους που τυχόν δημιουργηθούν. Διαθέτει γέρα «πνευμόνια» και μπορεί να κρατήσει το κέντρο μαζί με τους Ναφτί και Φερνάντεζ.

Οι υπόλοιποι…

Όσων αφορά τους υπόλοιπους, είναι λίγο πολύ γνωστοί. Ο Σηφάκης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, Νασούτι και Ρονάλντο στο κέντρο της άμυνας, με τον Αράνο και τον Νέτο να κάθονται στην αριστερή και την δεξιά πλευρά αντίστοιχα της τετράδας στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, ο Ναφτί θα κάτσει στη βάση του ρόμβου, ο Φερνάντες στη αριστερή πλευρά, Φλάβιο ή Ρόβας στην αριστερή, ο Γκρασιάν στη κορυφή αυτού και ο Κόκε με τον Αμπρέου θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Δεν ανησυχούν για Φερνάντες

Ο Νταρίο Φερνάντες μπορεί να αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση, εξαιτίας ενός σφιξίματος στη γάμπα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα απουσιάζει από το ματς της Κυριακής. Αντιθέτως, τόσο αυτός, όσο και ο Αράνο που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις θα δώσουν κανονικά το παρών. Ενοχλήσεις επίσης είχε και ο Πίτου, ο οποίος ούτος εις άλλος είναι ανέτοιμος. Τέλος να σημειωθεί ότι σήμερα στις 14:00 ο Ιομάρ Μαζίνιο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του «Κλέανθης Βικελίδης».Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: