Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Πανθρακικός – Άρης 1-1

Σε εξέλιξη: Πανθρακικός – Άρης 1-1

Στο Χ έμειναν Πανθρακικός και Άρης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της SUPER LEAGUE με τους «κίτρινους» να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα μιας και ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Εκπληκτική η συμπαράσταση 5.000 φιλάθλων του Άρη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
7΄ Δυνατό σουτ του Νέτο στο οριζόντιο δοκάρι!
12΄ Ο Καζάκης «τσιμπάει» την μπάλα στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Ρομπέρζ με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Φαγιάρδο και 1-0.
13΄ Ο Κόκε βγαίνει μόνος με τον Βρονταρά, πλασάρει, όμως ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού αντιδράει σωστά και αποκρούει.
16΄ Σουτ του Καπετάνου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
23΄ Ο Νέτο και ο Κόκε έπαιξαν το ένα – δύο, ο Βραζιλιάνος βγαίνει μόνος με τον Βρονταρά όμως το πλασέ του φεύγει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
39΄ Σουτ του Όρακ από το ύψος της περιοχής λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
41΄ Ο Καζάκης ξεπερνάει τον Ρομπέρζ και βγαίνει μόνος με τον Σηφάκη, όμως πλασάρει ψηλά άουτ.
45+ Ο Φλάβιο σουτάρει, η μπάλα χτυπάει στον Ενγκαμπί, αλλάζει πορεία και καταλήγει στην γωνία του Βρονταρά 1-1.
65′ Σουτ του Κάλβο από τα δεξιά, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ρόκα.
67′ Ο Αμπρέου κοντά στο 1-2 αλλά η κεφαλιά του από την μικρή περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Πανθρακικού.
69′ Σέντρα του Κάλβο από τα δεξιά, με τον Αμπρέου να στέλνει την μπάλα άουτ από κοντινή απόσταση, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
71′ Ο Ντιαλό φτάνει σε απόσταση αναπνοής από το 2-1, αλλά στο τετ α τετ ηττήθηκε από τον Σηφάκη που απέκρουσε με τα πόδια.
72′ Ο Τζόκιτς απειλεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Σηφάκη να αποκρούει με δυσκολία.
89′ Ο Όρακ για φάουλ στον Αράνο δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
91′ Ο Νασούτι έφτασε κοντά στο 1-2, όταν μετά από σέντρα του Ρομπέρζ, με προβολή προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών.
93′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Κάλβο ο οποίος ξεπέρασε δύο αμυντικούς του Πανθρακικού αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκαρι των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς (57ο Ρόκα), Κλεμάν, Βελάσκο (67ο Μαρσελάο), Ενγκαμπί, Τζόκιτς, Αργυρίου, Όρακ, Καπετάνος, Φαγιάρδο, Καζάκης, Μπουβάλ

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (79ο Γκαρσία), Αράνο, Φερνάντεζ, Ρόβας (46ο Κάλβο), Γκρασιάν, Κόκε, Νασούτι, Αμπρέου, Φλάβιο, Ρομπέρζ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Οράκ, Μπουβάλ Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: