Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Βελτιωμένος ο Ηρακλής

iraklis_polonia.jpgΜε τη δεύτερη θέση στις αποσκευές του επέστρεψε από την Πολωνία ο Ηρακλής, που τις προηγούμενες μέρες έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η Τσεστόχοβα, με τη συμμετοχή ακόμη των Σκρα Μπελσάτοφ και της εσθονικής Ταλίν. Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισε ο γηραιός εν όψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται, κυρίως κόντρα στη Σκρα, η οποία αποτελεί μια από τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν αρχικά εκτός τουρνουά, στο πρώτο φιλικό που έδωσε ο Ηρακλής επί πολωνικού εδάφους και στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης της ομάδας της Σκρα, η οποία επικράτησε με 3-1. Αργότερα συναντήθηκαν και στους αγώνες της Τσεστόχοβα, με τους Πολωνούς να εξασφαλίζουν και πάλι τη νίκη στον τελικό με 3-0. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Τσεστόχοβα που δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 3-0 επί της Ταλίν.

Μια μέρα νωρίτερα, στην πρεμιέρα του τουρνουά, οι κυανόλευκοι είχαν νικήσει την διοργανώτρια ομάδα με 3-1, ενώ η Σκρα είχε επικρατήσει της Ταλίν με 3-0.

Οι παίκτες του Ηρακλή παρουσιάστηκαν σαφώς καλύτεροι από τα φιλικά που έδωσαν στη Βουλγαρία, ενώ ο Χάρι Μπρόκινγκ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ζένια Γκόρτσιανουκ, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: