Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Λέκι: «Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Λέκι: «Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Ο Ηρακλής προέρχεται από ήττα στην Καβάλα και μάλιστα χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Αντιθέτως, μάλιστα… Ήταν μία εμφάνιση που προβλημάτισε τον πολυπληθή κόσμο της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» μπορούν πλέον να εξιλεωθούν στα μάτια των οπαδών τους με νίκη στην Τούμπα κόντρα στον συμπολίτη.

«Σκεφτόμαστε τη νίκη»

Ποια είναι ωστόσο η άποψη του Ματίας Λέκι; Τι πιστεύει ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός; «Όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίζουμε πόσο μάλλον ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του Λέκι αναφορικά με την αναμέτρηση της Δευτέρας. Είναι ένα μικρό δείγμα για το πώς σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι. Γιατί, η ευκαιρία που τους δίνεται πρέπει να αξιοποιηθεί…

«Η δημιουργία ομάδας»

Ζητήθηκε από τον Λέκι να κάνει ένα σχόλιο για τα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ο Αργεντινός υποστήριξε… «Είμαστε ακόμη στο στάδιο της δημιουργίας μιας ομάδας. Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε κάτι καλό. Μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Βέβαια, υπάρχουν και καλά και μέτρια παιχνίδια αλλά όπως είπα ο στόχος μας είναι δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Τα τελικά συμπεράσματα θα τα βγάλουμε όταν τελειώσει το Πρωτάθλημα. Φυσικά όμως κάνουμε και κριτική μετά από κάθε ματς, έτσι ώστε να μπορούμε να βελτιωνόμαστε για το επόμενο», επισήμανε με νόημα από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή.

«Μηδέν πίσω…»

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας παρουσίασε προβλήματα σε ορισμένα παιχνίδια. Μάλιστα, ο Ηρακλής σε κάθε παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς δέχεται γκολ. Κι αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση ο Λέκι και ποιο είναι το σχόλιο του σ’ ένα ζήτημα που τον αφορά άμεσα; «Το ότι δεχόμαστε συχνά γκολ είναι κάτι που θέλουμε να βελτιώσουμε και μακάρι στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να διατηρήσουμε το μηδέν πίσω. Ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που με τρελαίνει αλλά σίγουρα θα είμαστε όλοι περισσότερο ευχαριστημένοι αν κρατάμε το μηδέν πίσω».

«Καμία φιλία στο γήπεδο»

Ο Λέκι πρόκειται τη Δευτέρα να αντιμετωπίσει τον Κοντρέρας και τον Γκαρσία. Ειδικά με τον πρώτο ήταν φίλοι στη Θέλτα κατά την κοινή τους παρουσία στην ομάδα του Βίγκο. Τη Δευτέρα θα είναι στην αντίπαλη ομάδα. Αυτό για τον Λέκι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, γιατί όπως επισημαίνει η φιλία μένει εκτός αγωνιστικού χώρου. «Τους φίλους δεν τους διαλέγω με βάση τον χαρακτήρα. Τους φίλους τους φέρνει κοντά σου η ζωή. Έχουμε ζήσει πολλές στιγμές μαζί. Ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα. Έχουμε ίδιο τρόπο ζωής, το ποδόσφαιρο και όλα όσα έχουμε περάσει μαζί. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάντως δεν υπάρχει καμία φιλία», κατέληξε ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός μιλώντας στο «Μ». Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: