Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Νίκη και «ΔεκατριαΑΡΗΣ»

Νίκη και «ΔεκατριαΑΡΗΣ»

Μετά από μια εβδομάδα, ο Ιομάρ Μαζίνιο φαίνεται να επιστρέφει στο 4-4-2. Σύστημα, που εμπιστεύθηκε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα συμπεριφέρθηκε πολύ καλά μέσα στο αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να μην πήρε τον βαθμό ή τους βαθμούς, ωστόσο και συνοχή είχε στο παιχνίδι της και ευκαιρίες για γκολ δημιούργησε. Για αυτό το λόγο και επειδή το ένα και μοναδικό μέχρι στιγμής «δείγμα» βγήκε θετικό, ο 43χρονος τεχνικός εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα το ακολουθήσει και πάλι, παρατάσσοντας τους παίκτες του κατά τον παραπάνω τρόπο.

Οι εννιά σίγουροι…

Από εκεί και πέρα και όσων αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν αυτό το 4-4-2(ρόμβο), τα περισσότερα είναι γνωστά. Ο Μιχάλης Σηφάκης θα είναι για ακόμη μια φορά ο «φύλακας άγγελος» της εστίας των «κίτρινων». Μπροστά του θα βρίσκονται ο Κριστιάν Νασούτι και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, με τον Γάλλο να παίρνει την θέση του τραυματία Ρονάλντο Γκιάρο. Στα μπακ, θα κάτσει ο Κάρλος Αράνο στα αριστερά και ο Ντάρσι Νέτο στα δεξιά. Σχετικά με την «τριπλέτα» των χαφ, ο Νταρίο Φερνάντες θα αγωνιστεί στα αριστερά. Στη βάση του ρόμβου πιθανόν να βρεθεί ο Βασίλης Ρόβας, ενώ στα δεξιά ο Φλάβιο Ντε Σόουζα. Σε αυτό το σημείο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός, ένας εκ των Ρόβα ή Φλάβιο να καθίσει στο πάγκο και την θέση του στην ενδεκάδα να πάρει ο Τόνι Κάλβο ή Χαβιέ Χαβίτο. Τέλος στη κορυφή του ρόμβου θα βρεθεί ο Λεάντρο Γκρασιάν, με τους Σεμπαστιάν Αμπρέου και Σέρχιο Κόκε να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Βέβαια είναι αρκετά πιθανό στη θέση του Ισπανού να αγωνιστεί ο Χαβιέ Κάμπορα ή ακόμα και αντί του Γκρασιάν. Είναι ένα ερώτημα, που απασχόλησε καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, δεδομένου ότι ο Αργεντινός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Συν τις άλλοις ο Μαζίνιο άφησε «ανοικτό» κάθε ενδεχόμενο, σε σχετική ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Πρώτη» για Αραβίδη

Χθες το πρωί παίκτες και τεχνική ηγεσία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο 43χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε νωρίς το απόγευμα για την Κομοτηνή. Η παραπάνω απαρτίζεται από τους δεκαοχτώ παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Κουλουχέρης, Αράνο, Φλάβιο, Νασούτι, Φερνάντεζ, Γκρασιάν, Νέτο, Ρόβας, Κάλβο, Ρομπέρζ, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Αραβίδης, Κάμπορα, Χαβίτο και Αμπρέου.
Το άξιο αναφοράς είναι, ότι ο Χρήστος Αραβίδης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή αγώνα. Από εκεί και πέρα εκτός αυτής έμειναν οι τραυματίες Γκαρσία, Βανγκέλι, Ρονάλντο και Ναφτί, ο ανέτοιμος Πρίττας, όπως και ο Λαμπριάκος, ο Ντέιλι, ο Πιοβεζάν και οι «πιτσιρικάδες» Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης και Γραικός.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: