Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Φεράρα: «Μουρίνιο... δουλειά σου»!

juventus-ferrara.jpg Από την αρχή της σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κατηγορεί τους δημοσιογράφους και τη Γιουβέντους για τα πάντα. Ο Τσίρο Φεράρα, από την πλευρά του, δεν απαντούσε ποτέ, αλλά το τελευταίο σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού περί εύνοιας της Μεγάλης Κυρίας από τον ιταλικό Τύπο, προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή των μπιανκονέρι.


«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλάει ο Μουρίνιο και νομίζω ότι πλέον ήρθε η ώρα για να ασχοληθεί ο καθένας με τη δουλειά του και όχι να πετάει... πέτρες. Αν ο Μουρίνιο είπε όταν ανέλαβε την Ιντερ ότι δεν είναι ηλίθιος, τότε θα πρέπει να ξέρει πως ούτε εγώ είμαι βλάκας και μπορώ να απαντάω πάντα αν θέλω. Οσο για την κριτική που δέχεται και δεν του αρέσει, θα έπρεπε να ξέρει ότι ο προπονητής της πρωταθλήτριας δέχεται πάντα τέτοια», τόνισε ο Φεράρα στη συνέντευξη Τύπου για την κυριακάτικη αναμέτρηση με το Παλέρμο, με το οποίο ασχολήθηκε στη συνέχεια.

«Εχουμε μεγάλη... πείνα για να τα πάμε καλά και ελπίζω να γίνει αυτό και να βάλουμε τέλος σε αυτό το σερί των ισοπαλιών, επιστρέφοντας στις νίκες. Θα αγωνιστούμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια ομάδα που έχει επίσης πολύ μεγάλο κίνητρο», ήταν τα λόγια του προπονητή της Γιούβε, που αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: «Δεν έχει να κάνει με την προετοιμασία, γιατί είναι ένας τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε και στο παρελθόν για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: