Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Τζιμπρίλ και Γιούρκας

cice_13.jpgΤο ματς με τη Ντιναμό στο Βουκουρέστι έχει περάσει πλέον στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και ο Χενκ Τεν Κάτε το μόνο που σκέφτεται πλέον είναι η αναμέτρηση με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και το 6 στα 6. Να ξεκουράσει κάποιους βασικούς σκέφτεται ο Ολλανδίος τεχνικός. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Σισέ, στην αποστολή ο Σεϊταρίδης.

Ο Τεν Κάτε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άλλα δύο πολύτιμα εργαλεία στα χέρια του αφού οι Στέργος Μαρίνος και Νίκος Σπυρόπουλος μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Παρόλα αυτά ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας για την αναμέτρηση με την Λάρισα, σε σχέση με το ματς απέναντι στη Ντιναμό.

Κόντρα στη θεσσαλική ομάδα όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο Σισέ, ο οποίος μαζί με τους Λέτο και Σαλπιγγίδη θα συνθέσει την τριπλέτα του Παναθηναϊκού στην επίθεση. Ο Σιμάο θα ξεκινήσει βασικός μετά την πολύ καλή του εμφάνιση την Πέμπτη απέναντι στη Ντιναμό και κατά συνέπεια ένας εκ των Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο θα ξεκουραστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στην Παιανία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βοηθήσει και η εξέλιξη του αγώνα καθώς θεωρείται εξαιρετικά απίθανο ο Τεν Κάτε να ρισκάρει και να τον ρίξει από τόσο νωρίς στα βαθιά.


Προβληματισμός με τις κλήσεις

Ικανοποιημένοι είναι στον Παναθηναϊκό που η Εθνική ομάδα έχει δέκα παίκτες του «τριφυλλιού» στο ρόστερ της, έπειτα από τις τελευταίες κλήσεις του Ότο Ρεχάγκελ. Παρόλα αυτά υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις κλήσεις των Γιούρκα Σεϊταρίδη και Νίκου Σπυρόπουλου. Και αυτό διότι ο πρώτος δεν είναι απόλυτα έτοιμος αφού δεν έχει φέτος κάποιο επίσημο ματς με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού. Όσο για τον δεύτερο προέρχεται από θλάση και είναι δεδομένο ότι θα επιβαρυνθεί αν παίξει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: