Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Θρίλερ στο Γκούντισον Παρκ!


Ο Τιμ Κέιχιλ μόλις έχει ισοφαρίσει την Τότεναμ σε 2-2! Η Τότεναμ έχασε δύο φορές την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς από την Εβερτον μέσα στο Γκούντισον Παρκ!
Προηγήθηκε 2-0 με σουτ του Ζερμέν Ντεφόε από σέντρα του Λένον στο 47' και κεφαλιά ψαράκι του Μάικλ Ντόουσον από κόρνερ του Κράνιτσαρ στο 59'.
Με την είσοδο του Σαχά και του Αγιεγκμπένι, η Εβερτον έκανε την αντεπίθεσή της, και στο 78' ο Λουϊ Σαχά με κοντινό σουτ από σέντρα του Κόλεμαν μείωσε, για να ισοφαρίσει στο 86' με κεφαλιά του Τιμ Κέιχιλ, από σέντρα σουτ του Μπέινς.
Στο 92' όμως η Τότεναμ είχε και πάλι την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, καθώς ο Παλάσιος μπήκε στην περιοχή και ο Χίμπερτ αντί να βρει τη μπάλα με το κεφάλι, βρήκε τον αντίπαλο! Ο Μάρινερ σφύριξε πέναλτι.
Στο 95' τελικά, καθώς είχε τραυματιστεί ο Παλάσιος, το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Ντεφόε, αλλά ο Χάουαρντ με τα πόδια απέκρουσε!
Η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει την Αρσεναλ στη βαθμολογία και έμεινε τέταρτη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας οι συγκινήσεις ήταν λιγότερες. Η Φούλαμ επικράτησε 1-0 της Σάντερλαντ, χάρη σε γκολ του Ρόμπερτ Ζαμόρα, που στο 7' με σουτ από σέντρα του Πάντσιλ, πλάσαρε σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: