Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Λίνο: "Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί"


Ο Λίνο του ΠΑΟΚ Οι πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ έχουν το λόγο. Επιμένουν στην τρίτη θέση και κάνουν όνειρα για αρκετά περισσότερα... Νέα επιτυχία, αυτή τη φορά με θύμα τη Λάρισα και αποδεικνύεται ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιδράσουν σωστά "Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, ειδικά μετά την ήττα στην Αθήνα", δήλωσε ο Μασιέλ Λίνο. Και πρόσθεσε: "Το μυαλό μας είναι στη δουλειά για το ματς με την Καβάλα. Είναι μια δύσκολη ομάδα στην έδρα της, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη".

Ο Κώστας Χαλκιάς τόνισε για τη νίκη του ΠΑΟΚ: "Στο δεύτερο η Λάρισα τα έπαιξε όλα για όλα. Έχουμε δύο ματς εκτός έδρας που θα κυνηγήσουμε την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς γιατί η συνέχεια είναι πιο δύσκολη. Δεν είχαμε την απαραίτητη ηρεμία στο ματς. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε σωστά τον παίκτη παραπάνω". Για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής υπογράμμισε: "Είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και θα πάμε να το χαρούμε. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα και να προκριθούμε. Είμαι αισιόδοξος".

Βιεϊρίνια: "Δεν έκανα φάουλ"

Το πέναλτι που κέρδισε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Λάρισα, έγινε αφορμή για συζητήσεις σχετικά με το κατά πόσο προηγήθηκε φάουλ του Πορτογάλου. Υποστηρίζεται ότι, νωρίτερα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, έκανε φάουλ και ακολούθησε το πέναλτι, για το οποίο, δεν υπήρξε αμφισβήτηση.

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να βάλουμε το γκολ νωρίς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στην φάση του πέναλτι δεν έκανα φάουλ νωρίτερα. Ήταν επαφή σώμα με σώμα ανάμεσα σε δύο παίκτες. Ήταν μια μονομαχία που κέρδισε ο δυνατότερος, στην προκειμένη περίπτωση εγώ", ήταν οι διαπιστώσεις του Βιερίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: