Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ενδιαφέρον της Αρσεναλ για Μπόγιαν


Ο Μπόγιαν Κρκιτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε Πιθανό είναι το ενδεχόμενο κατάθεσης από την Αρσεναλ πρότασης για την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς από την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν την επιθυμία του 19χρονου επιθετικού να εγκαταλείψει το «Καμπ Νόου», επειδή δεν παίζει.

Ο Κρκιτς είδε τις πιθανότητές του για χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα των Καταλανών να μειώνονται ακόμα περισσότερο φέτος, μετά την άφιξη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Από την πλευρά του, ο προπονητής της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ «καίγεται» για την απόκτηση επιθετικών, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Star», η Αρσεναλ έχει ήδη απορρίψει για οικονομικούς λόγους τους Μαρουάν Τσαμάκ (Μπορντό), Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ (Τουλούζ), Εντιν Ντζέκο (Βόλφσμπουργκ) και Μάριο Μπαλοτέλι (Ιντερ), πριν στραφεί στον Μπόγιαν. Επίσης, λέγεται η αγγλική ομάδα έχει κάνει ήδη προσφορά ύψους 8 εκατ. λιρών (8,8 εκατ. ευρώ), με την Μπαρτσελόνα να προτιμά όμως τη λύση του δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: