Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Αραμπατζής: «Πήραμε αυτό που θέλαμε»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Από το ματς με την Λάρισα κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη. Την πετύχαμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος του ΠΑΟΚ, Νίκος Αραμπατζής μιλώντας στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» για τη νίκη του «Δικεφάλου» κόντρα στη Λάρισα.

Και συνέχισε: «Τώρα έρχεται έχουμε μπροστά μας το ματς με την Καβάλα. Είναι ένα δύσκολο ματς αφού όλοι οι μεγάλοι «στραβοπάτησαν» εναντίον της. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να πετύχουμε την νίκη».

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Σίγουρα το Κύπελλο είναι στους στόχους μας. Είναι κάτι που το θέλουμε και εμείς και το θέλει και ο κόσμος του ΠΑΟ».

Για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που ήρθε μέχρι σήμερα: «Ξεκίνησα πολύ καλά την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ύστερα ήρθε ο τραυματισμός που με άφησε πίσω. Πλέον όμως αισθάνομαι σαν να μην συνέβη ποτέ αυτός ο τραυματισμός. Φέτος το καλοκαίρι έγιναν κάποιες συζητήσεις για να παραχωρηθώ δανεικός αλλά εγώ πήρα την απόφαση να μείνω στον ΠΑΟΚ. Τώρα νοιώθω δικαιωμένος γι’ αυτήν μου την απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: