Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Θέλουν άλλους έξι βαθμούς...


Ο Ντάρσι Νέτο σε μία προσπάθειά του... Οι πρώτοι τρεις βαθμοί προστέθηκαν στο ενεργητικό του Aρη. Υπάρχουν ακόμη έξι για τη συνέχεια, με δεδομένο ότι ο άμεσος στόχος είναι να μαζέψουν άμεσα, εννέα συνολικά, ώστε να επανέλθουν σε τροχιά Ευρώπης. Οι κίτρινοι του Εκτορ Ραούλ Κούπερ άντλησαν δυνάμεις με τη νίκη στη Λειβαδιά και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να δείξουν το ίδιο δυνατοί και στη συνέχεια.

Πάντως, πέρα από την επιτυχία και τη συνέχεια, ο Aρης δείχνει να είναι αναστατωμένος στο εσωτερικό του. Αυτή τη φορά δεν ήταν κακή εμφάνιση ή διαιτησία, αλλά η στάση του Φερνάντο Μασάδο, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στον Ντάριο Φερνάντεζ.

Ο Μασάδο, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν από την πλευρά των «κιτρίνων», έστησε ενέδρα. Περίμενε τον παίκτη του Aρη στη φυσούνα των αποδυτηρίων και κινήθηκε με... άγριες διαθέσεις σε βάρος του, χτυπώντας τον στην πλάτη.

Εκ των αρχηγών του Aρη, Ευθύμης Κουλουχέρης σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο περιστατικό. "Προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τον συμπαίκτη μας μετά την σύρραξη που δημιουργήθηκε και που πραγματικά δεν μπορώ να την εξηγήσω", τόνισε ο κεντρικός αμυντικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνθήκες φιλοξενίας των αντιπάλων στη Θεσσαλονίκη: "Εμείς σαν ομάδα, σαν ποδοσφαιριστές και σαν ’ρης, όταν έρχονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τυγχάνουν υποδειγματικής φιλοξενίας".

Συμπλήρωσε κάρτες ο Νέτο

Σε μια από τις αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Ηρακλή (εντός) θα χρειαστεί να λείψει ο Ντάρσι Νέτο για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε με αυτή που αντίκρισε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Από το προσεχές ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα λείψει ο Αράνο, ενώ στο όριο βρίσκονται οι Φερνάντες, Σηφάκης (έχουν από τρεις) και Νασούτι (έξι), που θα υποχρεωθούν το προσεχές διάστημα να απουσιάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: