Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Διπλό της Βαλένθια στο "Σαν Μαμές"


Βίγια και Μάτα πανηγυρίζουν Η Βαλένθια έχει δείξει φέτος ότι δεν αστειεύεται. Με τη στόφα μεγάλης ομάδας, πέρασε νικηφόρα από το «Σαν Μαμές» με 2-1, παρά το γεγονός ότι η Μπιλμπάο προηγήθηκε στο 58ο. Σημαντική νίκη, αλλά με την ψυχή στο στόμα για τη Βιγιαρεάλ επί της Χετάφε με 3-2.

Μέσα σε 25 λεπτά στο βο ημίχρονο η Βαλένθια ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 από το γκολ του Μουνιάν και με τους Βίγια, Μάθιου έφυγε με τους τρεις βαθμούς μέσα από την "καυτή" έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1.

Με το αποτέλεσμα αυτό, στον αγώνα με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική στην πριμέρα ντιβιζιόν, οι "νυχτερίδες" εκμεταλλεύτηκαν το "στραβοπάτημα" της Σεβίλης και πέρασαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σημαντικά ψυxικά αποθέματα έδειξε η Βιγιαρεάλ στο "Ελ Μαδριγάλ", καθώς ενώ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Χετάφε, τελικά, τρία λεπτά πριν τη λήξη με το δεύτερο γκολ του διεθνή αριστερού μπακ Καπντεβίλα (είχε ισοφαρίσει στο 17ο) πήρε τη μεγάλη νίκη με 3-2, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν.

Το "κίτρινο υποβρύχιο" βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο από το γκολ του Λεόν, ενώ στο 51ο με πέναλτι ο Σολδάδο έδωσε νέο προβάδισμα στην ομάδα της Μαδρίτης (1-2). Ο Καθόρλα στο 67ο έφερε το ματς στα ίσια.

Βιγιαρεάλ-Χετάφε 3-2
(17ο, 87ο Καπντεβίλα, 67ο Καθόρλα - 3ο Λεόν, 51ο πέν. Σολδάδο)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαλένθια 1-2
(58ο Μουνιάν - 61ο Βίγια, 83ο Μάθιου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: