Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Κουλουχέρης: «Ήταν νίκη ψυχολογίας»

Κουλουχέρης: «Ήταν νίκη ψυχολογίας»

Η νίκη του Άρη στην Λιβαδειά ήταν….βάλσαμο. Πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών –που ήταν και οι πρώτοι για τον Άρη μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης- το διπλό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας αλλάζει πλέον την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών άρδην. Άπαντες εμφανώς ικανοποιημένοι μετά το τέλος της αναμέτρησης του Σαββάτου, έδειχναν και ιδιαίτερα ανακουφισμένοι. Η λέξη επιτέλους βγήκε από τα στόματα πολλών, ενώ και μια έκφραση ικανοποίησης και ευχαρίστησης ήταν ζωγραφισμένοι στα πρόσωπα τους.
Το γεγονός αυτό βγαίνει άλλωστε και από τα λόγια του Θέμη Κουλουχέρη. Ο έμπειρος αμυντικός του Άρη και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας με δηλώσεις του τόνισε την σημασία της νίκης στην Λιβαδειά.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο όμως πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαμε τον έλεγχο, την κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες.
Ο Λεβαδειακός ναι μεν είναι δύο δοκάρια, όμως αν πούμε ότι απειληθήκαμε αυτό συνέβη μόνο από μακρινά σουτ και όχι από οργανωμένες επιθέσεις. Την συγκεκριμένη νίκη θα την χαρακτήριζα και νίκη ψυχολογίας, γιατί μετά από έξι ισοπαλίες και μια ήττα, την θέλαμε όσο τίποτε άλλο», τόνισε αρχικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ομάδας.

«Το ματς το κάναμε εμείς εύκολο…»

Σίγουρα πριν από την σέντρα του το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας κάθε άλλο παρά εύκολο χαρακτηριζόταν, μιας και ο Άρης έψαχνε… τις τελευταίες αγωνιστικές την αγωνιστική του ταυτότητα, ενώ και η παράδοση –που μετράει κάποιες φορές- ήταν εναντίον της ομάδας.
Αυτό επισημαίνει άλλωστε και ο Θέμης Κουλουχέρης. «Όπως είπα και στην αρχή, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν ήταν εύκολο. Άλλωστε στο ξεκίνημά του κανείς δεν μπορεί να σου το διασφαλίσει αυτό. Ωστόσο, εμείς σαν Άρης με την απόδοσή μας το κάναμε να μοιάζει πιο εύκολο απ’ ότι νομίζαμε».
Πλέον, ο Άρης στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής και με… τον αέρα της ψυχολογίας υπέρ του υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είπε: «Μπροστά μας έχουμε μια σημαντική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και για τον λόγο αυτόν πρέπει να κερδίσουμε την ερχόμενη αγωνιστική και στην συνέχεια να δούμε το εντός έδρας πάλι παιχνίδι που έχουμε, κόντρα στον Ολυμπιακό», κατέληξε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: