Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ρούνεϊ:"Δεν είδα την κλήρωση της Αγγλίας γιατί κοιμόμουνα"!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν μπόρεσε να δει την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οποίο φυσικά παίρνει μέρος και η Αγγλία, καθώς τον πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι του.

Σίγουρα η μεγαλύτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή είναι η συμμετοχή της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο πάντα υπάρχουν στόχοι για διάκριση.

Φυσικά κατά την διάρκεια της κλήρωσης η αγωνία πρέπει να χτυπάει κόκκινο, αφού οι αντίπαλοι θα καθορίσουν την πορεία της ομάδας σου.

Αυτό φαίνεται πως δεν συνέβη με τον Γουέιν Ρούνεϊ, που όπως παραδέχθηκε την ώρα που έβλεπε την κλήρωση της Αγγλίας, τον πήρε ο ύπνος!

"Ήμουν άυπνος μέχρι τις 10. Στη συνέχεια πήραμε το τρένο για το Λονδίνο, ενώ μετά κατευθυνθήκαμε για το ξενοδοχείο που θα ξεκουραζόμασταν. Εκεί ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και μόλις άρχισε η κλήρωση με πήρε αμέσως ο ύπνος"!

Ο λόγος φυσικά που ο 24χρονος άσος κοιμήθηκε, δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Όπως είναι λογικό να ξενύχτια το επόμενο διάστημα θα είναι πολλά, με αποτέλεσμα όπου μπορέσει να "κλέψει" λίγες ώρες ύπνου, θα το κάνει χωρίς τύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: