Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ζήτησε συγνώμη ο Κριστιάνο Ρονάλντο


O Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει βγάζοντας τη φανέλα του Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία, στον οποίο η ομάδα του νίκησε με 4-2 και ο ίδιος είχε καλή απόδοση, αλλά αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. O Πορτογάλος ζήτησε συγνώμη τόσο από τον κόσμο όσο και από τους συναδέλφους του.

Στο 81ο λεπτό ο Πορτογάλος άσος κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, σε επαφή που είχε με τον τερματοφύλακα της Αλμερία, Ντιέγκο Αλβες, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος. ο Αλβες απέκρουσε αλλά ο Μπενζεμά (είχε εισέλθει στην περιοχή πριν σουτάρει ο Ρονάλντο) πήρε το "ριμπάουντ" κάνοντας το 3-2 για τους "οικοδεσπότες". Ενώ όλοι οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν για την "επαναφορά" της Ρεάλ στον αγώνα (είχε βρεθεί να χάνει με 2-1), ο Ρονάλντο όχι απλώς δεν συμμετείχε αλλά προτίμησε να μείνει μόνος.

"Ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου επειδή έχασα το πέναλτι", είπε στους δημοσιογράφους. "Δεν μου αρέσει να χάνω ή να αποτυγχάνω, είμαι ένας τελειομανής. Χάρηκα όμως για το γκολ του Καρίμ», πρόσθεσε. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν έδωσε στον Ρονάλντο την πάσα για να σκοράρει, για πρώτη φορά μετά τη δίμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Πανηγυρίζοντας έξαλλα γι' αυτό (έσκισε τη φανέλα του) δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, για να αποβληθεί λίγο πριν από τη λήξη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν χτύπησε τον Χουάνμα Ορτίζ.

"Ήταν μια ενστικτώδης αντίδραση, ξέρω ότι έκανα ένα λάθος αλλά είμαι άνθρωπος", δήλωσε. "Είναι πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να μάθω από αυτά. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τους συναδέλφους μου". Ο Ρονάλντο θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την Βαλένθια, το επόμενο σαββατοκύριακο.

Ο προπονητής του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, έσπευσε πάντως να τον υπερασπιστεί, λέγοντας: "Η αποβολή ήταν ίσως δίκαιη με το γράμμα του νόμου, αλλά είναι ο τύπος του παίκτη που δεν αξίζει να αποβληθεί, αφού ο Κριστιάνο εστιάζει στη δημιουργικότητα και σκέφτεται μόνο να παίξει ποδόσφαιρο".

(6/12 17:55)

Δεν υπάρχουν σχόλια: