Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Βενγκέρ: Ευκαιρία για τα νέα παιδιά το ματς με Ολυμπιακό

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd11/imgv3b_l3SLaeil60.jpg

Η Άρσεναλ είναι αδιάφορη βαθμολογικά για την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και ο Αρσέν Βενγκέρ περιμένει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει να αρπάξουν την ευκαιρία.

«Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για τα νέα παιδιά, γιατί ο Ολυμπιακός παίζει την πρόκρισή του σε αυτό. Συνεπώς, είναι ακόμη μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητές τους και να παίξουν καλύτερα απ’ ότι με την Μάντσεστερ Σίτι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός.

Κόντρα στη Σίτι για το κύπελλο, οι πιτσιρικάδες δεν τα πήγαν καλά, καθώς ήρθε η ήττα με 3-0 και όπως είπε ο Βενγκέρ ήταν ένα καλό μάθημα γι’ αυτούς.

«Έχουν να μάθουν πολλά ακόμη. Ήταν ένα καλό μάθημα γι’ αυτούς. Πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικοί μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο απέτυχαν να κάνουν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Όταν είσαι 17 ή 18 χρονών πιστεύεις πως μπορείς να παίξεις σε αυτό το επίπεδο.

Οι περισσότεροι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχω, θα πρέπει να μάθουν πως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Είναι σημαντικό να το καταλάβουν τώρα αν και τους κατανοώ, γιατί όταν είναι νέος είσαι και ανυπόμονος», κατέληξε ο προπονητής της Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: