Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Οργή στον Άρη

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/daf654bd717f13aa8e95952e8e554eb6_L.jpg?1260634438?1260634438?1260634438

Η ήττα του Αρη από τον Αστέρα Τρίπολης έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των οπαδών των γηπεδούχων, που δεν άφηναν την ομάδα να αποχωρήσει από το γήπεδο!

Ο κόσμος του Αρη έχει κάνει αρκετή υπομονή φέτος, αλλά αποτελέσματα δεν βλέπει κι έτσι άπαντες τίθενται προ των ευθυνών τους πλέον. Μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα και τις αποδοκιμασίες εντός γηπέδου, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους παίκτες στη συνέχεια. Εξοργισμένοι οπαδοί του Αρη συγκεντρώθηκαν στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια και για αρκετή ώρα παρέμειναν εκεί φωνάζοντας διάφορα συνθήματα και αποδοκιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές, που δεν μπορούσαν να φύγουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία -χωρίς να κάνει χρήση χημικών- για να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι οπαδοί, που στη συνέχεια έβαλαν φωτιές σε κάποιους κάδους σκουπιδιών. Οσο για την ομάδα, υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από την... πίσω πόρτα, για να μην έρθει σε επαφή με τους οπαδούς.

Κούπερ: «Αδικαιολόγητη ήττα»
Εκνευρισμένος με τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την ήττα ο Αρης, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων έκανε λόγο για ένα περίπλοκο ματς και για μια ήττα που δεν μπορεί να τη δικαιολογήσει, καθώς η ομάδα του δέχθηκε ένα γκολ που δε θα έπρεπε.

«Είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι και δύσκολο να εξηγήσεις τι ακριβώς έγινε. Δεχθήκαμε ένα γκολ ανόητο και υπήρχε μια νευρικότητα στους ποδοσφαιριστές, γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη για τον κόσμο μας. Δεν είχαμε κλασικές ευκαιρίες αλλά παρά το γεγονός αυτό θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Δε δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο αλλά είχαμε νευρικότητα και αυτό, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω, αυξήθηκε από τη στιγμή που αποκτήσαμε αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την ήττα -κι αυτό με εκνευρίζει περισσότερο- γιατί ο Αστέρας δεν ήταν καλύτερος από εμάς και δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε. Μας έλειπε η ηρεμία και η αποφασιστικότητα. Είναι ντροπή αυτή η ήττα στην έδρα μας.

Δεν μπορώ να πω ότι επαναπαυτήκαμε μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, γιατί δεν είμαστε σε θέση να επαναπαυόμαστε. Εχουμε μόνο μια νίκη από τότε που ανέλαβα την ομάδα. Αντί για ηρεμία είχαμε βιασύνη κι αυτό δεν είναι καλό για μία ομάδα. Είμαι, πάντως, ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας. Το κακό είναι ότι δεν είχαμε εξυπνάδα από τη στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες».

Βλάχος: «Πολύ ευχαριστημένος»
Αντίθετα ήταν τα συναισθήματα για τον Βαγγέλη Βλάχο, που τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Συγχαρητήρια για την συμπεριφορά του κόσμου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τρεις λόγους. Πήραμε τρεις βαθμούς σε μία καυτή έδρα και μία ομάδα που για μένα εδώ και τρία χρόνια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και είναι μία ποιοτική για μένα αλλά και για μένα ότι ήρθα σε μία ομάδα όπου με δικαιώνουν οι παίκτες μου. Μέσα από την καρδιά μου θα ευχηθώ στον Άρη καλή συνέχεια γιατί το αξίζει».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.