Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Εργοτέλης Πανιώνιος 0-0

Σε ένα ματς που διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Εργοτέλης και Πανιώνιος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να επιβάλλουν την κυριαρχία τους στην αναμέτρηση και να κλειδώσουν το ματς.

Τόσο στο πρώτο μέρος, όσο και στην επανάληψη πάντως, ήταν αυτοί που είχαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι στηρίζονταν κυρίως στις αντεπιθέσεις από τα άκρα, με κυριότερους εκφραστές τους Ριέρα και Εστογιανόφ, ενώ προσπάθησαν να απειλήσουν και από τα στημένα.

Κάπως έτσι μάλιστα έστειλαν και τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Καστεγιόνε, ένα γκολ που όμως δεν μέτρησε ποτέ καθώς ο αργεντινός είχε ξεχαστεί δύο μέτρα πίσω από την άμυνα του Εργοτέλη.

Σόου Λεάλ
Στο δεύτερο μέρος κυρίως και σε κάποιες στιγμές του πρώτου, ο Σέρχιο Λεάλ με κάποιες προσωπικές ενέργειες ξεσήκωσε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο, ενώ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός ή περισσότερο τυχερός, θα μπορούσε να έχει πετύχει και κάποιο τέρμα.

Στην καλύτερη στιγμή που επιχείρησε πάντως, διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι σε βάρος του, σε μαρκάρισμά του εντός περιοχής από δύο αμυντικούς του Πανιωνίου.

Συμβιβάστηκαν και οι δύο
Κι ενώ το ματς έφτανε στην εκπνοή του, ο Νίκος Καραγεωργίου αποφάσισε να το χτυπήσει μέχρι τελευταίας πιθανότητας, ρίχνοντας στη μάχη και τον Μάρις Βερπακόφσκις.

Τόσο ο λετονός όμως, όσο και οι Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κούκετς από πλευράς Πανιωνίου δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι στην ροή της αναμέτρησης, η οποία ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: