Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Αποχώρησε ο Παπαδόπουλος από Εθνικό Αστέρα

Εκτός από το παιχνίδι, όπου Εθνικός Αστέρας και ΟΦΗ έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή, επεισοδιακή ήταν και η συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Καισαριανής.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Εθνικού Αστέρα με δήλωσή του μέσω του εκπροσώπου Τύπου, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο της Καισαριανής.

Η δήλωση του κ. Παπαδόπουλου αναφέρει: "Η κουλτούρα, η φιλοσοφία και η πανεπιστημιακή μου μόρφωση δεν μου επιτρέπει να παραμένω στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν αντέχω το βούρκο και τη δυσοσμία του ελληνικού ποδοσφαίρου για αυτό και αποχωρώ".

Όσον αφορά τις δηλώσεις των δύο προπονητών, ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Γκουλής τόνισε: "Πιστεύω ότι βάλαμε ένα καθαρό γκολ, στην επόμενη φάση ο Κιάσσος δεν ήταν οφσάιντ ισοφαριστήκαμε με ένα πέναλτι εφεύρεση. Πετύχαμε το δεύτερο γκολ με ένα κανονικό πέναλτι, είχαμε δυο αποβολές. Τα παιδιά πέτυχαν μια παλικαρίσια νίκη, με όλα αυτά που συνέβησαν όμως δεν έχουμε τη διάθεση να τη χαρούμε. Το ματς τελείωσε χωρίς να μείνει κανείς ευχαριστημένος, είμαι πολύ απογοητευμένος".

Ο Αντώνης Μανίκας από την πλευρά του είπε: "Η ομάδα μου δεν βοηθήθηκε από τη διαιτησία. Ο διαιτητής ήταν ανίκανος αδίκησε και τις δύο ομάδες και κατάφερε να εκνευρίσει και την εξέδρα. Όλα τα πέναλτι είναι για το θέατρο σκιών. Όσο για την έδρα της Καισαριανής τα πράγματα όντως ξεφύγανε αλλά γίνονται στο ποδόσφαιρο".
Ο κ. Γκουλής σε αυτό το σημείο έκανε παρέμβαση λέγοντας πως αν αυτά γινόντουσαν στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ θα έπαιζε στην Αίγυπτο και ο κ. Μανίκας του απάντησε λέγοντας του ότι τα ίδια έγιναν στην Κρήτη στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός δημοσιογράφου από την Κρήτη, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον τεχνικό της Καισαριανής με αποτέλεσμα ο κ. Μανίκας να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Παράλληλα, δηλώσεις έκανε και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΦΗ, Αριστείδης Λεβεντάκης, ο οποίος τόνισε: "Στο γήπεδο μας επανειλημμένα η διοργανώτρια αρχή μας επισκέφτηκε και το χαρακτήρισε ακατάλληλο, είδαμε σήμερα σε πιο γήπεδο παίξαμε και αν αυτά συνέβαιναν στο γήπεδο μας θα μας απέβαλαν από το πρωτάθλημα".

Μετά το τέλος, του αγώνα, ο Κώστας Κοκκινάκης του ΟΦΗ αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο, καθώς δέχτηκε ένα αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: