Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις Ερνάντεθ και Σάντος

Ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Λεβαδειακού, Κίκε Ερνάντεθ.Ο Ισπανός θεώρησε ακόμα ως πολύ σημαντική την απουσία του Μπαλβορίν από τη συνάντηση με τον «δικέφαλο» του Βορρά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Είχαμε μία απρόσμενη απώλεια αυτή του Μπαλβορίν πριν τον αγώνα που ήταν σημαντική για εμάς. Πιστεύω ότι μετά το γκολ παίξαμε αρκετά καλά. Ακόμα και αν δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες η απόδοση μας ήταν πολύ καλή», για να προσθέσει:
«Στη συνέχεια η ομάδα πιέστηκε λόγω του εις βάρους του σκορ και του χρόνου που είχε μπροστά της. Όταν έμειναν με δέκα παίκτες οι αντίπαλοι ήμασταν αναγκασμένοι να παίξουμε πιο ψηλά και να ισοφαρίσουμε, ωστόσο δυστυχώς δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον ίδιο προπονητή κάποια χρόνια, και σταθερό κορμό, με αποτέλεσμα να έχει μία σταθερότητα και μία πολύ καλή ομάδα».

Σάντος: Ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαια τη νίκη

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, παρουσιάστηκε από την άλλη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, θεωρώντας και δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι ελέγχαμε τον ρυθμό και είχαμε σωστή λειτουργία τόσο πίσω όσο μπροστά. Μετά το 20λεπτο χάναμε εύκολα την μπάλα ειδικά στο κέντρο του γηπέδου. Αυτό επέτρεψε την αντίπαλη ομάδα να έχει την κατοχή, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κάνει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ», σημείωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μπήκαμε στο δεύτερο ξέροντας ότι ο Λεβαδειακός θα κάνει τα πάντα για να πετύχει γκολ. Παρόλο που ξεκίνησε δυνατά η αντίπαλη ομάδα πάλι δεν δημιούργησε κάποια κλασική ευκαιρία. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά την αποβολή», επισημαίνοντας πως:

«Ο ΠΑΟΚ ήξερε πως θα αμυνθεί και πως θα ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και δίκαια πήρε την νίκη. Στην πράξη παρά το γεγονός ότι οπισθοχώρησε η άμυνα όταν μείναμε με δέκα, καταφέραμε να κάνουμε τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Τελικά μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ περίεργο, έτσι όπως πήρε τροχιά η μπάλα, ενώ οι άλλες ευκαιρίες ήταν πιο καλές. Συγχρόνως στην άμυνα δεν επιτρέψαμε τον Λεβαδειακό να μας απειλήσει».
Καταλήγοντας και σε ερώτηση για την παρουσία των Σαβίνι – Μαλεζά στο κέντρο άμυνας, είπε: «Δεν έχουν παίξει πολλές φορές μαζί οι Μαλεζάς και Σαβίνι. Ωστόσο όπως έχω πει ο Σαβίνι έχει παίξει πολλές φορές ως κεντρικός αμυντικός στην καριέρα του ενώ και στις προπονήσεις οι δύο τους παίζουν χωρίς πρόβλημα μαζί. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Όλοι προσπαθούμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες στην διάθεση μου γιατί έτσι θα είχα περισσότερες λύσεις στα χέρια μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: